Nyert a PEAC a Szentlőrinc ellen

Javában tart a felkészülés az NB3-as csapatok számára is. Baranya megyei rangadót játszott a Pécsi PTE PEAC és a Szentlőrinc SE csapata, melyen a pécsiek nyertek 2-1 arányban.

PTE-PEAC: Paceka – Leidl, Lezsák, Nagy, Than – Hawkins, Temesvári, Kása, Horváth – Gelencsér, Orbán. Csereként: Pölöskei, Wieland, Bozóki, Bischoff, Lódri, Ikladi, Schuszter, Udvardi Vezetőedző: Kardos Ernő

Szentlőrinc SE: Szmola – Erdész, Sághy, Tamás, Németh – Medgyesi, Kesztyűs, Kiss K., Kiss-Szemán – Szabó, Novák. Csereként: Héninger, Miklós, Keresztes, Havas, Csörgő, Múcska, Hleba, Kiss M., Mahler, Cserneczky Vezetőedző: Pichler Gábor

A mérkőzést nagy meglepetésre a pécsiek nyerték. Azért is tekinthető meglepetésnek, mert ha ezért pontokat osztanának, a vendégek nagyon megjárnák, hisz csatában vannak az NB2-es szereplésért az Iváncsával. A fehér-feketéknek az NB3-as bentmaradás a céljuk, ilyesfajta bravúrra lesz szükségük a bajnokságban céljuk eléréséhez. Rátesz egy lapáttal a mérkőzés kimenetelének furcsaságára az is, hogy egy NB3-as ligában szerepelnek. Mindkét baranyai csapat a délnyugati csoport tagja.

Korábbi PEAC-Szentlőrinc mérkőzés / kép: szentlorincse.hu

„A mérkőzésen a játék minden elemében felülmúlt bennünket a PEAC, legfőképpen a mentális tényezőkben.” részlet Pichler Gábor, a Szentlőrinc vezetőedzőjének nyilatkozatából amely a szentlorincse.hu oldalon olvasható a linkre kattintva.

Indexképen a mai találkozó / kép: szentlorincse.hu