Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az ETO FC Győr női csapata

A Sparta Praha elleni nemzetközi felkészülési mérkőzésre semleges terepen, Győr és Prága között, Pohorelice-ben került sor. A lendületes iramú mérkőzésen a tartalékos győri csapat állta a sarat, ám a két hibából végül egy 2-0-ás végeredmény született.

ETO: (Borók – Öreg, Nagy F., Kovács L., Frajtovic, Süle, Sali, Ladhani, Savanya, Vachter, Rajkovics. Csere: Spilenberg, Szabová, Horváthová, Kern, Nagy Sz.),

A mérkőzést jól kezdte az ETO. A 20. percben Süle lépett ki a cseh védők között, zavartalanul a kapura tört, ám a hazai kapus nagyot mentett. Öt perccel később egy erősen vitatható büntetőt ítélt a Sparta javára a játékvezető, amelyet Borók védett. A 31. percben viszont az ellenfél jutott helyzethez, amikor egy lecsorgó labdára rácsapott Kozarova, és a hálóba is talált. Fordulás után ismét győri helyzettel folytatódott a találkozó, Ladhani keresztbe rúgott labdájára Süle érkezett, ám közeli lövését bravúrral védte az ellenfél kapusa. A lüktető mérkőzésen győri részről kimaradtak a lehetőségek, ami megbosszulta magát, mert a 77. percben, Rammie lesgyanús helyzetből beállította a 2-0-ás végeredményt.

A nagy iramú, nemzetközi színvonalú találkozón kiegyenlítettnek tűntek az erőviszonyok, és a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyert. Az ETO-ban ezúttal sérülés miatt nem lépett pályára Krizsán, Kocsán, Vida, Zágonyi és Petrovics. 

A mérkőzésről Dörnyei Balázs vezetőedző a következőket nyilatkozta: – Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, amelyen két hibánkat büntette góllal az ellenfél, míg nekünk több jó lehetőségünk is volt a gólszerzésre. Örömteli, hogy végig kiváló karaktert mutatott a csapat. A helyzetkihasználás kivételével, mindenben egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán, az otthon megszokottnál sokkal nagyobb tempóban.