Nem tudott nyerni Tiszakécskén, még aggódhat a BVSC, de a saját kezében a sorsa

A BVSC-Zugló a már kiesett Tiszakécske vendége volt a 33. fordulóban.

A 19. percben óriási esélyt kapott a BVSC, ugyanis tizenegyest kapott a zuglói gárda, Hidi lövését azonban védte Prokop. Ezután kisebb hazai helyzetek következtek, a félidő végén Vajda szabadrúgása épphogy elkerülte a kaput.

A második félidőben aztán megszerezte a vezetést a Tiszakécske, igaz, az 50. percben még a kapufa kisegítette a BVSC-t Balázs lövésénél, de 6 perccel később Kocsis ziccerénél már kapitulált a vendégcsapat.

Jó 15 percig játszott előnyben a TLC csapata, ugyanis egy szöglet után Hesz Olivér 6 méterről eredményes volt, így kiegyenlített a BVSC-nek. A hajrában még volt egy lehetősége a fővárosiaknak, de Prokop védte az átlövést, így 1-1-el ért véget az összecsapás.

kép: Tiszakécskei LC

Mivel a Pécs kikapott Budafokon, így a BVSC kedvezőbb helyzetből várja az utolsó fordulót a Honvéd ellen. Kincses Ádáméknak elég 1 pont is a bennmaradáshoz, de ha nem nyer a Pécs, akkor is megőrzik NBII-es tagságukat.

Tiszakécske 1-1 BVSC (Kocsis 56', ill.: Hesz 71')

TISZAKÉCSKE: Prokop – Lehoczky, Viczián, Grünvald (Sági, 84.) – Balázs B., Kocsis D., Valencsik, Szőr (Pongrácz, 84.), Bertus – Zamostny (Torvund, 63.), Vajda R. (Czékus, 72.). Vezetőedző: Balogh Pál
BVSC: Csenterics – Benkő-Bíró, Deutsch B. (Hesz, 61.), Vinícius, Király Á. – Tóth K. (Szilágyi M., 72.), Hidi P. (Májer, 72.), Mucsányi, Mitrovics, Kelemen P. (Tóth L., 57.) – Bacsa (Nwachukwu, 57.). Vezetőedző: Kincses Ádám

Nézőszám: 300