Bor Dávid mesterhármasával, szombati második meccsét már megnyerte a Misleny

Szombaton délelőtt 1-1-re végzett egymással a PMFC és a HR-Rent Kozármisleny. Tudósításunk itt olvasható.

Délután a PEAC-hoz látogattak a mislenyiek.

A https://www.kozarmislenyfc.hu/ tudósítása:

PEAC – HR-Rent Kozármisleny 1-3 (1-3)

Pécs, 50 néző

Vezette: Zierkelbach P.

Gólszerzők: öngól, illetve Bor 3 (egyet 11-esből).

HR-Rent Kozármisleny: Ipacs – Beke, Mácsodi, Ikonomou, Bor – Koszovscsuk, Horváth D., Vogyicska, Nagy M. – Tóth Z., Tóth Á.

Cserejátékosok: Bedő, Makaró, Rencsevics, Bazsonyi

Már az első félidőben kialakult a végeredmény, az első gól előtt Tóth Ákossal szemben szabálytalankodtak a büntető területen belül, a 11-est Bor magabiztosan értékesítette. 0-1.

A következő találatnál Tóth Á. ugratta ki Bort, aki a kapussal szemben állt és gólra váltotta a lehetőséget. 0-2.

Ezt követően a védelmünk összehozott egy gólt egy kapunk fele hazapasszolt labdát Ipacs csak beljebb tudott segíteni, így öngóllal szépített a PEAC. 1-2.

A félidő végén Bor újból eredményes volt, így alakult ki a végeredmény.

Aczél Zoltán vezetőedző így értékelte a mérkőzéseket: Sajnos az idei tél nem éppen kedvez az ideális felkészülésnek, az eddigi 17 edzésből jó, ha 4-5 alkalommal tudtunk nagypályán edzeni. Ez az MTK ellen és ma is látszódott, akkor is, ha a csúcsterhelés végén vannak a játékosok. Szerdán is és ma is majdnem mindenki 90 percet játszott, így a mérkőzés alatt is, de főleg a végén láttam a fáradtságot. Játszottunk egy jó csapat ellen a saját osztályunkból, fontos volt, hogy ne sérüljön meg senki. Elégedett vagyok, mert a játékosok becsülettel beletették a munkát, szerdán is és ma is 90 percet játszottak. Nem vagyunk még készen, a játékunkon mind védekezésben, mind támadásban javítani kell. Az eredmény teljesen másodlagos, az volt a fontos, hogy kapjunk egy képet, hol tartunk. A második mérkőzésen három játékosunk, Tóth Zoltán, Bor Dávid és Nagy Máté is 1 hét kihagyás után, pár edzéssel a lábukban léptek pályára, ifistákkal kiegészülve, akiknek 1 edzése volt eddig a korosztályukban, mivel most kezdték a felkészülést, illetve voltak újak, mint a Vogyi és az Iko, tehát egy felforgatott csapattal álltunk ki az NB III-as PEAC ellen. Azt tudom mondani, hogy itt is mindenki tisztességes hozzáállással játszott, köszönöm a fiataloknak, hogy eljöttek az ifiből, a sérülésből visszatérő Bor Dávid és Tóth Zoli jó teljesítményt nyújtottak, aminek örülök. Az új játékosoknak még tanulniuk kell, hogy mit szeretnénk, sokat kell velük foglalkozni, hogy pontosan mit várunk el, de ahogy mondtam, a pályák eléggé kiszúrtak velünk.