Szabó István: „Sok pozitív visszajelzést kaptam a fiataloktól” – Krumovgrad (bolgár I. osztály) – Kecskeméti TE 3-1 (0-0)

Szombati első meccsén legyőzte 2-1-re a Sturm Graz együttesét a Kecskemét. Erről itt lehet olvasni.

Fotó: Kecskeméti TE

Délután a keret többi játékosa is lehetőséget kapott.

Krumovgrad (bolgár I. osztály) – Kecskeméti TE 3-1 (0-0)

Felkészülési mérkőzés, Belek.

KTE: Fadgyas – Nagy O., Szűcs K., Polyák K., Iyinbor, Leoni (Hatvani 46.) – Derekas, Helmich, Meszhi, Kovács K. – Szendrei. Vezetőedző: Szabó István

Gól: Simic (57.), Oktay (62.), Yashar (82.) ill. Szendrei (87.)

Szabó István: Most is elmondtam a szombati nap előtt, hogy ezúttal is akadtak olyanok, akik kisebb egészségügyi gondok miatt kihagyták ezt a két meccset. Ez a felkészülési időszakban benne van, de így természetesen jóval szűkebb volt a meccskeretünk a délutáni találkozóra. Mégis meg kell dicsérnem a fiatal játékosaimat, mert nagyszerűen helytálltak, a másik oldalon brazil légiósok mellett bolgár válogatott is szerepelt többek közt. Ennek ellenére 55-60 percig teljesen jól álltuk a sarat, nekünk is adódott helyzetünk, de el kell ismerni, a Krumovgrad megérdemelten nyert végül. A szünetben teljes sort cseréltek, illetve még ezután is változtattak, itt már kijött a frissességből fakadó különbség is. Sok pozitív visszajelzést kaptam a fiataloktól, nagyszerűen dolgoztak és 90 percen át törekedtek azoknak a feladatoknak a teljesítésére, amit kiadtam nekik. Ellenfelünknek gratulálunk, ez nekünk is tanulság, amit közösen kielemezhetünk majd. A szombati napot összességében nagyon pozitívnak értékelem, mivel két nagy iramú és jó mérkőzést tudtunk játszani. Most a regeneráció ideje következik, kapnak egy nap pihenőt a játékosok, hétfőn pedig két edzés, kedden pedig újabb meccs vár ránk.

Forrás: https://www.kecskemetite.hu/