Szoboszlai Dominik közönségtalálkozót szervez az Európa-Bajnokság előtt

Nagy bejelentést tett Szoboszlai Dominik, a Premier Leagueben szereplő Liverpool FC és a magyar válogatott középpályása. A 23 éves játékos a Forbes Magyarországgal és az ügynökével együtt május 30-ára egy nagy közönségtalálkozót szervez a Papp László Budapest Sportarénában, amelyre várja az érdeklődő szurkolókat.

fotó: MTI

Az eseményen maga Szoboszlai Dominik ad interjút egy élő talkshow keretein belül, amelyen ott lesznek a magyar válogatott keretének a tagjai is, valamint várhatóak még további meglepetésvendégek is. A közönségtalálkozó 16 nappal az EB kezdete előtt lesz megrendezve, amelyre április 10-én 10 óra 10 perckor kezdődik a jegyértékesítés.

„Olyan interaktív talkshow-t álmodtunk meg, amire korábban nem volt példa Magyarországon. Nem titkoltan az a célunk, hogy aki ellátogat május 30-án a Papp László Budapest Sportarénába, olyan vizuális és tartalmi élménnyel távozzon, amit hosszú ideig nem felejt el. Partnereinkkel és támogatóinkkal azon dolgozunk, hogy egy olyan eseményt hozzunk létre, ahol a résztvevők átélhetik Dominik karrierútját, bepillantást nyerve egy kivételes mentalitású és tehetségű fiatal sportoló világsztárrá válásának folyamatába. Nem utolsósorban pedig szeretnénk a fiataloknak inspirációt adni az életükhöz, hogy testközelből láthassák: kellő szorgalommal és odaadással szinte bármi elérhető.”mondta Esterházy Mátyás, az EM Sports ügyvezetője, valamint Szoboszlai Dominik menedzsere.

fotó: ORIGO

A magyar válogatott tagjai május végén találkoznak egymással, hiszen addigra minden egyes klubsorozat befejeződik, vagy szünetel. A kontinenstorna előtt még két barátságos mérkőzést játszik Marco Rossi legénysége, előbb június 5-én Írország vendégei leszünk, majd június 8-án Izraelt fogadjuk a debreceni Nagyerdei Stadionban.

Az EB-n az A-csoportba került Magyarország, ahol a házigazda Németország mellett Skócia és Svájc lesznek az ellenfeleink. Az első mérkőzést június 15-én játssza nemzeti csapatunk, ahol Svájc lesz az ellenfelünk Köln városában.