Ötvenkétszeres szorzó. Egy szerencsejátékos naplója (2022.08.19.)

Kezdjük először is a múltheti tippszelvénnyel. Nagyon biztosra akartam menni, ezért három fix egyes meccset választottam ki. Az MTK és a Fradi is nagyon simán nyert, de mivel a Gyirmótban benne maradtak a gólok, így el is buktam ezt a szelvényt.

Ezen a héten ismét öt meccset választottam ki a Szerencsejáték Zrt. Tippmixpro felületén. Már pénteken eldőlhet a szelvény sorsa, hiszen meglepetésre, vendéggyőzelemre vettem a Puskás – Kecskemét mérkőzést. A vendégek még veretlenek, három találkozó alatt mindössze 1 gólt kaptak, ennek ellenére egyértelműen az akadémisták a párharc esélyesei. De ugye, ahogy mondani szokták, kockázat nélkül nincs vereség.

Vasárnap három olyan meccs lesz amire fogadtam. A legsimábbnak az MTK – Budafok párharc tűnik. Az MTK lendületet kapott, nem gondolom, hogy a Budafok meg tudná állítani. Bár múlt heti teljesítménye alapján nem szolgált rá, de hűséges maradtam a Gyirmóthoz és ismét fogadtam a sikerére. Úgy vélem, hogy vasárnap kettőzött erővel fognak kűzdeni a Mosonmagyaróvár ellen.

Az NB3 Keleti- és Közép csoportjának bajnoka is összecsap egymással. Varga Attila keze alatt egy kifejezetten jó csapat formálodott Barcikán, mindenképpen esélyesnek tartom a hazai együttest a másik újonccal szemben.

Amennyiben pénteken és vasárnap is minden a tervek szerint alakulna, lássuk be, hogy erre azért nem túl nagy az esély, akkor az ötvenkétszeres szorzó miatt különösen izgalmas lenne számomra a Mezőkövesd – DVSC összecsapás. Mindkét csapat nyeretlen még, nem érzek jelentős különbséget a két együttes játékereje között, de a hazai pálya a Kövesdnek kedvezhet.