Pünkösdhétfőn jön a bajnoki döntő első felvonása

Bár Győr a férfi csapat hétfői, feljutás szempontjából sorsdöntő mérkőzése miatt ég futball-lázban, a Dörnyei Balázs vezette női együttes is komoly összecsapás elé néz, zsinórban harmadszor jutott bajnoki döntőbe a Rába-parti gárda, amelynek ellenfele a tavalyihoz hasonlóan a hatszoros bajnok FTC lesz. Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ahol ugyan a fővárosiak a favoritok, de talán idén van a legnagyobb esélye a győri csapatnak elhódítani a bajnoki trófeát.


Kép: FTC – Női labdarúgás


Zsinórban negyedik bajnoki címére készül a Ferencváros női labdarúgócsapata, amely a bajnoki finálét megelőzően a kemény edzések mellett csapatépítő programokkal, és kikapcsolódással hangolódik a hétfői összecsapásra.

Videó: FradiMédia

A párharc egyébként 2 nyert mérkőzésig tart, az első találkozót pünkösdhétfőn, a másodikat 3 nappal később, csütörtökön rendezik Győrben. A harmadik összecsapásra csak akkor kerül sor, ha az első kettőn nem születik döntés. Tavaly, és azelőtt is ellentmondást nem tűrő módon nyert a Fradi az ETO ellen, de 2020-ban az MTK-t se kímélték a zöld-fehérek. Most egy igencsak megerősödött győri csapat látogat Budapestre, amely ugyan az alapszakasz során beleszaladt egy 8-0-s pofonba a Ferencváros ellen, nem esélytelenül vág neki a finálénak.
Női kézilabdában idén a Fradi kerekedett az örök rivális ETO fölé az NB1-ben, ezúttal azonban női fociban lehet visszavágni a fővárosiaknak. Az, hogy ez megtörténik-e, a hétfőn kezdődő párharc során kiderül. Az első mérkőzést 15 óra 45 perctől a Duna World/M4sport+ képernyőin lehet követni.

Kép: MTI