Pető Tamás: „Páratlan motivációval várjuk a mérkőzést, ismét bizonyítani fogjuk, hogy kis pénzből is lehet becsületes focit játszani” – a Veszprém Nyíregyházán léphet be az NB2 kapuján

2023.06.04. (vasárnap) 17:00 óra

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC – PRACTICAL VLS VESZPRÉM (Kisvárda Várkerti Stadion)

A mérkőzésre ingyenes a belépés, de tiszteletjegyekre azért szükség van, ezeket az érkezéskor a helyszínen, a pénztárban vehetik majd át a nézők. A nyíregyházi ultrák a vendégszektort („C”) használhatják a mérkőzésen, míg a vendégdrukkerek a „D” jellel ellátottban szurkolhatnak. Akik nem az ultrák között akarnak szurkolni, azok az „A” szektorokban foglalhatnak helyet.

Pető Tamás (a Practical VLS Veszprém vezetőedzője): „Az idény kezdeti fázisában a bajnoki cím megszerzése sem szerepelt a kitűzött terveink között, az osztályozó kérdését pedig egészen az elmúlt hetekig szóba sem hoztuk. Ehhez képest ott tartunk, hogy egyetlen győzelem választ el minket az NB II-es szintlépéstől, hiszen az elmúlt hétvégén 0-0-s döntetlent játszottunk hazai pályán a szebb időket is megélt Nyíregyházával. Az említett találkozón kétszer találtuk el a kapufát, egy jogos tizenegyest pedig nem ítéltek meg számunkra, így mondhatom azt, hogyha a szerencse is mellénk pártolt volna, akár győzelemmel is várhatnánk a visszavágót. Nem így történt, de talán jobb is: páratlan motivációval várjuk a mérkőzést, ismét bizonyítani fogjuk, hogy kis pénzből is lehet becsületes focit játszani. Minden eshetőségre felkészültünk: legyen szó hosszabbításról, tizenegyesekről, semmi sem fog bennünket váratlanul érinteni. Tizenhét mezőnyjátékosomra számíthatok, hála Istennek, csodacserénk, Bakos Zsombor is felépült a napokban. A célunk az, hogy ország-világnak bizonyíthassuk, hogy Veszprémben van helye a minőségi labdarúgásnak!”

Forrás: https://vehir.hu/ Nyíregyháza Spartacus FC


A visszavágók párosítása:

2023.06.04. (vasárnap) 17:00 óra

IVÁNCSA KSE – HR-RENT KOZÁRMISLENY

SZENTLŐRINC – BVSC-ZUGLÓ

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC – PRACTICAL VLS VESZPRÉM (Kisvárda Várkerti Stadion)