„Összeállt a csapat” – interjú a Putnok támadójával, Boros Gáborral

Boros Gáborral a Putnok FC csatárával készítettünk rövid interjút, aki idén nyáron szerződött új csapatához, a Tiszaújváros gárdájától. Idén a 25 esztendős játékos félelmetes teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, 3 mérkőzés leforgása alatt 7 gólt szerzett, ami lehetett volna akár több is. Elmondta, hogy mindig a következő mérkőzésre koncentrálnak, de Szala Ákos vezetőedzőhöz hasonlóan Boros sem mondta ki, hogy a feljutás lenne a célja a Putnoknak. Mindenesetre ha Gábor, és a csapat is hasonlóan jól játszik a bajnokság hátralévő részében is, akkor ezzel biztosan nem lesz probléma.

Boros Gábornak köszönjük az interjút, és további sok sikert kívánunk neki, és csapatának a jövőben!

Kép: Putnok FC

Az előző szezon első felében még az NB2-ben szereplő Mosonmagyaróvárt erősítetted.

Miért döntöttél a váltás mellett, és miért pont a Tiszaújvárosra esett a választás?

Az NB2-ben nem igazán ment a játék, illetve kevesebb játéklehetőséget kaptam, végül a vezetőség úgy döntött megválnak tőlem, így decemberben szerződést bontottunk.

Tiszaújvárosba azért igazoltam ,mert mindenképp Miskolc közelében szerettem volna lenni, mivel itt van lakásom, ismerős a közeg illetve a szüleim is a közelben laknak.

Nyáron Putnokra igazoltál. Hogy érzed magad, milyen a légkör?

Nagyon jó a légkör , hamar be tudtam illeszkedni. A körülmények is nagyon jók, szóval minden adott a jó szerepléshez.

2 meccs, 5 gól. Ezek szerint Te leszel a Putnok FC új gólzsákja?

Igen, mindenképpen szeretnék az lenni, szerencsére a társaim jól kiszolgálnak, nagyszerű beadásokat kapok, szóval nincs nehéz dolgom.

Kép: BOON

A kupában sikerrel vettétek az első akadályt, habár az eredményt látva nem volt túl nehéz győznötök Mátraterenyén. Kérlek értékeld azt a mérkőzést!

Igazából sok mindent nem tudok rajta értékelni, próbáltuk maximálisan megtisztelni az ellenfelünket azzal, hogy nem vesszük félvállról a mérkőzést.

A 2. fordulóban a Sényő lesz az ellenfeletek. Elégedett vagy a sorsolással? Milyen mérkőzésre számítasz?

Nehéz meccsre számítok, masszív csapat a Sényő, természetesen szeretnénk továbbjutni.

Az Észak-Keleti csoportban talán a Putnok rendelkezik a legerősebb csapattal. Egykori légiósok, és NB2-es tapasztalattal rendelkező játékosok is tagjai a keretnek. Mit gondolsz, sikerülhet a feljutás?

Bizakodó vagyok, úgy gondolom összeállt a csapat, mindig próbáljuk megnyerni a következő mérkőzést, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.

Kik lehetnek ebben vetélytársak?

Szerintem a DEAC, és a Karcag.

Ugye voltál már U-válogatott, és szerepeltél már magasabb osztályban is. Mi a célod a jövőben? Gondolok itt NB1-es szereplésre, vagy éppen válogatottságra…

Jelenlegi célom, hogy gólkirály legyek illetve az, hogy a csapattal elérjük a közös céljainkat.