Kurucsai Milán: „Bár ezúttal is kikaptunk, a fiataloknak azonban több játékperce lett, tapasztaltabbak lettek” – Budapest Honvéd II – Füzesgyarmati SK 1–2

Budapest Honvéd II.: Molnár M. – Vojtko, Zsigmond (Horváth B., 20.), Kaczvinszki, Nagy Z. – Polák (Koszovscsuk, a szünetben), Pintér M., Simon Sz. (Gyenes, 68.) – Benkő (Bakó, 74.), Hancz, Balogh Zs. (Tóth L., a szünetben)
Vezetőedző: Kurucsai Milán

Füzesgyarmati SK: Fildan – Soós, Csáki, Mező, Pinte K., – Kis Sz., Bartók (Kiss P., 50), Bódis – Szabó B., Szakács, Sándor R.
Vezetőedző: Szabados Tamás

Góllövők: Hancz (32.) ill. Szabó B. (13.), Sándor R. (27.)

Kurucsai Milán: Ismertük az ellenfelünket, tudtuk, hogy a Füzesgyarmat a saját térfelén fog védekezni és a mi feladatunk az lesz, hogy azt feltörtjük, azonban sajnos azzal is tisztában voltunk, hogy a labdavesztéseket és hibákat könyörtelenül megbüntetik, ami kétszer meg is történt. Örültünk a szépítőgólnak, a szünetben megpróbáltuk felrázni a srácokat, ez sikerült is, de sajnos a jobb játékhoz gól nem párosult. Augusztusban már összecsaptunk mostani vendégünkkel, így egy értékmérő volt számunkra a meccs, hogy mennyit fejlődött a csapat. S bár ezúttal is kikaptunk, a fiataloknak azonban több játékperce lett, tapasztaltabbak lettek, de még több rutint kell szerezni, hogy több pontot gyűjtsünk, hogy eredményesebbek hozzuk le a meccseket. Emelt fővel kell továbbmenni, biztos vagyok benne, hogy a tavasszal az ilyen mérkőzéseket pontokkal fogjuk zárni.

Forrás: https://www.youtube.com/@budapesthonvedfc https://honvedfc.hu/