Felkészülési mérkőzés: Füzesgyarmati SK – Hódmezővásárhelyi FC 1-1 (0-1)

Fotó: Fotó: Daru Andrea

Füzesgyarmati SK – Hódmezővásárhelyi FC 1-1 (0-1)

Zsibrita G. – Bajor T. A. (Nagy N.), Raducu C. S. (Urbanowski C.), Vasiljevic N. (Novák N.), Pataki Z. L. (Már Á.) – Bódis I. N. – Orovecz Á. (Kiss G.), Pohl R. (Szabó B.), Kis Sz., Szilágyi J. M. (Virág T.) – Popescu G. R. (Ökrös D.) vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Gólszerzők: Urbanowski C. 76. p., ill. Tapiska G. 11. p.

Boros Tibor: „Mindenki megkapta a saját posztjához kapcsolódó instrukciót. Számomra nagyon fontos az első benyomás, ez alapján kijelenthetem, hogy több játékosunkban is komoly potenciál van. Ahhoz képest, hogy még nem ismerjük egymást, vállalható volt a mai produkció.”

Antal Krisztián: „Az első félidőben komplexen játszottunk, értem ez alatt, hogy sokat volt nálunk a labda, a széleken többször az ellenfelünk mögé kerültünk, voltak lehetőségeink. Egy tizenegyest is elhibáztunk, Tapiskának pedig a gólja mellett két nagyobb helyzete is volt. A második félidőre hat játékost is cseréltem, ekkor már inkább védekeznünk kellett, de voltak jó kontráink. A hazaiak előtt kevés helyzet adódott, egy szögletnél nem osztottuk jól le az embereket, ebből kaptuk a gólt. Alapvetően nem volt könnyű meccs, főleg a héten elvégzett edzésmunka és a kánikula miatt. Ha kicsivel koncentráltabbak vagyunk, akkor több gólos különbséget is kialakíthattunk volna.”

Forrás: https://fuzesgyarmatisk.hu/ Hódmezővásárhelyi FC