Tiszakécskéről igazolt kapust a Vasas

Kiss Ágoston személyében kapussal erősített a Vasas csapata. Kiss az előző szezont Tiszakécskén töltötte, előtte Lendván szerepelt.

A 20 éves kapus az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta tavaly a másodosztályban, összesen 26 meccsen állt a gólvonal mögött.

kép: Vasas FC

Nagyon boldog voltam, amikor tudomást szereztem a Vasas érdeklődéséről, óriási megtiszteltetés, hogy az egyik legnagyobb múlttal rendelkező magyar klubnál felmerült a nevem, az pedig még inkább, hogy a jövőben a piros-kék sikerekért dolgozhatok majd. Korábbi kapusedzőim, Németh Gábor és Kakas László egyaránt megfordultak a Fáy utcában, sokat meséltek nekem – szurkoltam is a Vasasnak, a pályafutásom elején készült is egy kép rólam, ahol a csapat mezét viselem, így ezek tényleg nem csak udvarias szavak a részemről. Ami a stílusomat illeti, a lábbal való játékomat erősségemnek tartom, valamint az egy az egy elleni ziccereknél is jó a hatékonyságom, a feltolt védekezésnél pedig a „söprögető” szerep sem idegen a számomra. Ellenfélként is mindig hatalmas élmény volt pályára lépni az Illovszky-stadionban, nagyon várom, hogy hétről-hétre ott bizonyítsak:-nyilatkozta Kiss Ágoston a Vasas honlapjának.