Ismét kölcsönadta védőjét az MTK, a Vasasban folytatja: HIVATALOS

Lehoczky Roland személyében bejelentette második nyári szerzeményét a Vasas FC. A 22 éves védő kölcsönbe érkezik, vételi opcióval.

Lehoczky Roland az MTK-val már szerzett rutint a másodosztályban, az elmúlt fél évet Tiszakécskén töltötte. Lehoczky korábban a Szentlőrinc és az Ajka gárdájában is megfordult, egy évet pedig Mezőkövesden az NBI-ben töltött. Összesen 77 NBII-es és 12 NBI-es meccsen lépett pályára a 22 éves védő.

kép: Vasas FC

Nagyon örülök, hogy egy ilyen patinás klubhoz kerültem, mint a Vasas. Az elsődleges célom, hogy minél több időt töltsek a pályán, valamint természetesen az, hogy a szezon végén feljutást ünnepelhessek a klubbal. Bízom benne, hogy egy év múlva már az első osztályban futballozhatok, piros-kék mezben. A párharcokat egyértelműen az erősségemnek tartom, valamint azt is szeretem, ha nálam van a labda és kivehetem a részem a támadásépítésekből. Ellenfélként az Ajka és a Tiszakécske színeiben már volt lehetőségem pályára lépni Angyalföldön, nagyon várom azt a pillanatot, hogy most már hazai játékosként fussak ki az Illovszky-stadion gyepére-nyilatkozta Lehoczky a Vasas honlapjának.