Nenad Lukic: ,,Örülök, hogy ismét Magyarországon futballozhatok”

Mint ismert, a Merkantil Bank Liga NB2-ben szereplő ETO FC Győr 1-0-ás vereséget szenvedett a BVSC-Zugló otthonában a bajnokság 19. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén. A feljutásra pályázó győriek mezőnyfölényben futballoztak szinte végig, de ez nem párosult eredményességgel, míg a zuglóiak legnagyobb helyzetüket kihasználták.

fotó: MLSZ

A mérkőzésen kezdőként kapott lehetőséget Nenad Lukic, az ETO egyik téli igazolása. A 31 éves szerb válogatott támadó fél évet követően tért vissza Magyarországra, hiszen korábban a Budapest Honvéd együttesét erősítette még az NB1-ben. A BVSC ellen 56 percnyi játéklehetőséget kapott Antonio Munoz vezetőedzőtől, de a régi gólerős énjét még nem láthattuk a pályán.

fotó: Nemzeti Sport

A támadó a lefújást követően a Nemzeti Sportnak beszélt a kínai légióskodásáról, a Magyaországra való visszatérésről, illetve magáról a BVSC elleni mérkőzésről.

Az ETO a vereség ellenére maradt az NB2-es tabella 2. helyén, de a csapat lemaradása már 8 pont a listavezető Nyíregyházával szemben, viszont a győriek egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

A következő fordulóban hazai pályán a Csákvár ellen javíthatnak Nenad Lukicék, hiszen neki és a klubnak is komoly céljai vannak.

fotó: ETO FC Győr