Nehézkesen de egy góllal győzött az ETO a Dorog otthonában

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában csapott össze a nem éppen jó formában lévő ETO és a kiesés ellen harcoló Dorog. Az első félidő eleje mindenképpen az ETO volt, uralták a játékot, de komolyabb helyzet nem alakult ki. Nem úgy, mint a 23. percben, amikor egy veszélyes hazai szabadrúgást nagy bravúrral Fadgyas hárított. Az első félidő maradék részében is inkább a Dorog próbálkozott, de gólt nem sikerült szerezniük. A második félidő elején két alapemberét is lehozta az ETO, amely nem tűnt ésszerű döntésnek elsőre, de aztán megértette mindenki, hogy miért döntött így Tímár Krisztián vezetőedző. 3 perccel a cserét követően Kovács Krisztián ívelt középre, amibe egy dorogi védő akaratlanul ugyan, de Priskin fejére csúsztatott, aki a labdát továbbította a hálóba. Az ETO a bajnokságban 5 mérkőzés után először szerzett vezetést, 0-1! Több kulcsember is érkezett a végén a pályára dorogi részről, és bár a végén nagyon nyomtak a hazaiak nem sikerült egyenlíteni… sőt, még volt egy nagyon komoly ETO helyzet. Lacza harciasan megszerezte a labdát, beadását viszont Priskin mellé bólintotta. Az eredmény már nem változott, ezzel hosszas nyeretlenség után újra győzni tudott az ETO a bajnokságban, a Dorog pedig ezzel a vereséggel ideiglenesen 19. helyen áll a bajnokságban.

Kép: 24ora.hu

Dorogi FC – ETO FC Győr 0-1 (0-0)

Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion. V.: Bana (Kiss B., Varga G.).

Dorogi FC: Borsos – Kárász, Gyurácz, Keresztes, Papp Má., Lénárth, Sztojka, Albert (Lustyik 80′), Magyari (Szedlár 63′), Vígh (Paudits 65′), Barna (Oldal 63′). Vezetőedző: Marián Sluka.

ETO FC Győr: Fadgyas – Kovács K. (Kiss Ba. 82′), Papp Mi., Fodor, Szujó, Benczenleitner, Toma, Kovács I. (Tuboly 54′), Vitális (Lacza 54′), Kiss Be. (Kiss M. 91′), Borsos (Priskin 46′). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gólszerzők.: Priskin (57’)