Kiütéses győzelemmel mutatkozott be Nagy Ádám a Mosonmagyaróvár kispadján

Az NBII utolsó helyén álló Credobus Mosonmagyaróvár is megkezdte a mai napon a felkészülést a tavaszi szezonra. Az ellenfele a szlovák Nové Zámky volt és 4-0-s hazai siker született. Az Ajkától távozó Berzsenyi Kevin próbajátékon vett részt.

A Mosonmagyaróvár beszámolója:

Papp László révén már az első percekben vezetést szereztünk, majd a 30. perben egy szép összjáték után Pukhtieiev gurított a kapus mellett a hálóba. A félidőben sorcserét hajtott végre Nagy Ádám vezetőedző. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket a második félidőben is, végül az 56. percben Szendeff volt eredményes, csakúgy, mint a 82. percben. A 18 éves csatárnak a mesterhármas is karnyújtásnyira volt, a támadó be is talált, azonban leshelyzet miatt érvénytelenítette a játékvezető a találatot.

Domináns mérkőzésen megérdemelt győzelem született.

Mosonmagyaróvár: Slakta (Molnár 46’) – Simita (Deákovits 46’), Papp Sz. (Czingráber 46’), Mészáros (Dukát 70’), Horváth (Tifán 46’) – Vukasovic (Gáncs 46’), Berzsenyi, – Szabó (Mayer 46’) Illés (Végső 46’), Papp L. (Szimhardt 46’), Pukhtieiev (Szendeff 46’)

Így értékelt Nagy Ádám vezetőedző a mérkőzést követően:

„A felkészülés ezen szakaszának megfelelő mérkőzésterhelést adtunk a játékosoknak. Ezekben a 45 percekben is látszódtak azok a vadhajtások, amit a következő hetekben a stábbal igyekszünk levagdosni, és a saját arcunkra formálni a csapat játékát, mindezt a megfelelő kondicionális felkészítés mellett.”

Credobus Mosonmagyaróvár 4-0 Nové Zamky (Papp, Pukhtieiev, Szendeff 2x)