Kelemen duplájával nyert a Haladás a Budafok ellen: VIDEÓ

A két meccse nyeretlen Szombathelyi Haladás a három meccs óta veretlen Budafoki MTE gárdáját fogadta a Haladás Sportkomplexumban.

Már a második percben egy gyönyörű támadást vezettek a szombathelyiek, de Horváth lövését blokkolták. Az első félidő második felében Kelemen, majd a szöglet után Bolla fejesét kellett védenie Gundel-Takácsnak. A budafokiaknak Németh Márió révén volt veszélyes lövésük, majd az első fél óra után Zsóri ziccerét bravúrral védte Pálfi. A szünetben 0-0 volt az állás.

Az 54. percben Rácz passzolt Nyírihez, aki keresztbe lőtte a labdát, Marko Kelemen pedig érkezett és megszerezte a vezetést a Haladásnak, így augusztus 16. után volt ismét eredményes. A 63. percben Kalmár az ellenfelet ugratta ki, Kelemen higgadtan elhúzta Gundel-Takács mellett a labdát és megszerezte a második gólját a meccsen, ezzel három gólja van a szezonban.

A Budafoknak volt esélye a szépítésre, de Vasvári mellé lőtt ziccerben, a túloldalon Gundel-Takács fogta a szombathelyi kísérleteket, így 2-0-ra nyert a Haladás.

Szombathelyi Haladás 2-0 Budafoki MTE (Kelemen 54′, 63′)

Nézőszám: 1015