Baki Ákos Nyíregyházára igazolt

Baki Ákos 27 éves, több mint tíz éven át volt az MTK játékosa, és komoly élvonalbeli rutinnal rendelkezik. A 194 cm magas hátvéd a védelem közepén bevethető. Menedzsere az a Farkas Balázs, aki Nyíregyházán nevelkedett egykoron.

– Igyekszünk olyan játékosokat igazolni akik az NB-II-ben meghatározó játékosok, Baki Ákos több mint 50 NB-I-es találkozón is szerepelt. Bízunk abban, hogy a pályán, és azon kívül is a csapat kohézióját erősíti – mondta Dankó Gergő.

A szakmai stábban is történt változás, Perge Mihály masszőr is a csapatot erősíti, ő Balmazújvárosból érkezett. Koskovits György a jövőben a Szpari II. munkáját segíti, így Tanyi Attila és Perge Mihály lesz a két masszőr a felnőtt csapatnál. Több új fiatal próbajátékos is a többiekkel készül, így a Puskás Akadémiától érkezett egy jobb oldali védő, és Szombathelyről egy fiatal támadó.

– Védő poszton szerettük volna megtartani Debreceni Zalánt, de jó teljesítményére a Paks is felfigyelt, és megvásárolták a Haladástól. A bal oldali védő pozícióra még érkezhet egy labdarúgó, a héten csatlakozhat hozzánk egy rutinos, több mint 100 NB-II-es mérkőzéssel rendelkező játékos – tette hozzá a klubvezető.

A Nyíregyháza Spartacus vezetése szeretné, ha a jövő héten kezdődő edzőtábor előtt végleges lenne a keret.

Forrás:

Nyíregyháza Spartacus FC

https://www.transfermarkt.com/

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Adamcsek Máté
 (PMFC), Baki Ákos (MTK), Kalocsai László (Sényő – kölcsönből vissza), Kovács Norbert, Motkó Benjamin (mindkettő Tállya – kölcsönből vissza), Oláh Benjámin (Nyíregyháza Spartacus II), Pantovics Nikola (szerb-magyar, Békéscsaba), Szerető Krisztofer (FTC, legutóbb Soroksár), Nikola Vasziljevics (szerb-magyar, Tiszaújváros – kölcsönből vissza)
Távozók: Csilus Ádám (?), Debreceni Zalán (Haladás – kölcsönből vissza, onnan Paks), Csörgő Raul (?) Kaka Amedome Godwords (ghánai, MTK – kölcsönből vissza), Nemes Milán (?), Zamostny Balázs (?)
Forrás: https://www.nemzetisport.hu/