A Sturm Graz második csapata leigazolta Tóth Milánt

A 20 éves csatár tizenegy gólt szerzett és négy gólpasszt is jegyzett az előző szezonban a Haladás játékosaként. 2024-ig szóló szerződést ír alá, még egy évre szóló opcióval. 

Andreas Schicker ügyvezető igazgató : „Milán egy nagy potenciállal rendelkező játékos, aki tökéletesen illeszkedik a követelményrendszerünkbe. Gyors, és emellett nagyszerű statisztikái vannak a Haladásban. Boldog vagyok, hogy úgy döntött, hogy hosszú távra csatlakozik a Sturmhoz, és sok sikert kívánok neki!”

Forrás/fotó: https://www.sksturm.at/

https://www.transfermarkt.com/

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Balogh Ferenc 
(Nagykanizsa – kölcsönből vissza), Bokor Bence (Mosonmagyaróvár – kölcsönből vissza), Bolla Gergő (NK Nafta Lendva – Szlovénia), Borvető Áron (III. Kerület), Csernik Kornél (Soroksár), Debreceni Zalán (Nyíregyháza – kölcsönből vissza), Hursán György (Pécs), Mursits Roland (Dorog), Nyíri Vince (Dorog), Sipos Zoltán (Szolnok), Vanja Zvekanov (szerb-magyar, FK Javor-Matis Ivanjica – Szerbia)
Távozók: Délczeg Gergely (?), Guzmics Richárd (?), Holdampf Gergő (DVTK), Kállai Kevin (?), Monori Norbert (?), Pataki Márk (?), Rózsa Dániel (?), Stieber András (?), Szekér Ádám (Tiszakécskei LC), Tóth-Gábor Kristóf (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza)

Forrás: https://www.nemzetisport.hu/