Felkészülési mérkőzés: Balassagyarmati VSE – FC Ajka 0-3 (0-0)

Videó: Nógrádifutball.hu

Balassagyarmati VSE – FC Ajka 0-3 (0-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 100 néző. Vezette: Újhelyi T. (Márkus P., Balla L.)

Balassagyarmati VSE: Iváncsics (Molnár L., 46.) – Király O., Benkő-Bíró, Lami (Koszó, 46.)(Berki J., 80.), Tóth O. (Majzik, 46.) – Gergely P., Márton A., Ferkel – Gyetvai (Erdélyi, 46.), Mertse (Jele, 67.), Gazdag (Mátyás T., 46.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

FC Ajka: Szabados (Balogh, 46.) – Szűcs (Dragóner, 46.), Jagodics (Sejben, 46.), Tar (Görgényi, 46.), Csemer (Tóth G., 46.) – Tajthy (Présinger, 46.), Vogyicska (Zsolnai, 46.), Berzsenyi (Kenderes, 46.), Csizmadia (Doncsecz, 46.) – Gaál (Molnár M., 46.), Szarka. Vezetőedző: Kis Károly.

Gól: Zsolnai (56.), Dragóner (62., 88.)

Nagy Tibor: – Erről nagyon nehéz szakmailag nyilatkozni. Négy napja vagyunk együtt. Valaki ma jött először. Még a játék gyakorlása sem volt. A három-négy pihenő időszakot próbáljuk fokozatosan behozni. Ez az edzőmeccs nagyon korán volt nekünk. Ennek ellenére azt mondom, az első félidő még rendben volt. A másodikban már lehetett látni, hogy teljesen elfáradtunk és nem tudtuk lecserélni az egész csapatot. Ezért öt játékosnak végig kellett játszania a mérkőzést. Remélem, nem lesz ennek böjtje, de az első négy nap után ez tökéletes volt!

Kis Károly: – Jó érzés volt visszatérni Balassagyarmatra, ahol sok éven keresztül edzősködtem. Egy kimondottan jól játszó ellenfelet tudtunk legyőzni. A második félidőben ötletesen játszottunk, az elsőben nem, a hazaiaknak is voltak lehetőségei. Úgy gondolom, ahogy ilyenkor szokták mondani, ez egy jó mérkőzés volt. Remélem, Gaál Bálint sérülése nem súlyos! Egyébként a Balassagyarmatnak sok sikert kívánok!

Forrás/fotó: Nógrádifutball.hu