Több NB1-es csapat kívánságlistáján is szerepel Szabó Levente – sajtóhír

A téli átigazolási időszak idején az NB1-ben szereplő Fehérvár FC együttese kölcsönadta Szabó Leventét a szintén az élvonalban szereplő Diósgyőrnek, és úgy néz ki, hogy kezd magára találni a miskolciaknál a 24 éves támadó, hiszen tíz tétmérkőzésen három gólt és egy asszisztot jegyzett.

fotó: Nemzeti Sport

A csakfoci.hu a tegnapi nap arról számolt be, hogy információik szerint Szabó Levente több NB1-es klub kívánságlistáján is szerepel jelen pillanatban. A portál úgy értesült, hogy a DVTK véglegesen leigazolná a támadót, de az sem lehetetlen, hogy a Fehérvár FC a következő szezon elejétől igényt tart a játékos szolgálataira, de állítólag Újpesten is felmerült a neve, mint egy esetleges opció.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lesz az ügy végkimenetele, de mindegyikre elég komoly esély mutatkozik. A 24 éves támadó az elmúlt időszakban megtalálta a számításait Miskolcon, így nem lenne meglepő, ha maradna, ám a Fehérvár FC éppen a jó formája miatt tartaná meg a játékost, míg a MOL révén pénzügyileg is megerősödő Újpest új csapatot szeretne építeni, és az egyik kiszemeltjük Szabó Levente lehet.

fotó: Diósgyőri VTK

Szabó Levente a Győr utánpótlásában nevelkedett, majd 16 évesen került ki az olasz Atalantához, ahonnan a Genoa tartalékcsapatához igazolt. A támadó játékjogát 2019-ben szerezte meg a Vidi, amely Budafokra és Kecskemétre is kölcsönadta már korábban, de a székesfehérváriaknál eddig nem tudott meghatározó játékos lenni.