Sorozatban három vereséget követően nyertek a hazaiak – Kisvárda Master Good – MTK Budapest 3-1 (1-0)


OTP Bank Liga, 14. forduló:
Kisvárda Master Good – MTK Budapest 3-1 (1-0)
Kisvárda, v: Erdős
    
Kisvárda: Kovács M. – Cipetic, Stefan (Navratil, 70.), Jovicic, Széles, Alic (Lippai, 93.) – Melnyik, Ötvös, Nikolov (Makowski, 70.) – Ilievski (Czékus, 81.), Balogh N. (Camaj, 69.)

MTK: Demjén – Hej, Kádár, Kocsis G. (Zuigéber, 85.) – Kovács (Kosznovszky, a szünetben), Kata (Horváth A., 76.), Thiam (Stieber, 63.), Antonov – Bognár I. – Molnár (Richlord, a szünetben), Végh

Gólszerzők: Végh (21., öngól), Cipetic (56.- 11-esből), Czékus (95.), illetve Stieber (69.)
Sárga lap: Melnyik (61.), illetve Stieber (76.), Kosznovszky (81.)

Az első félidőben a fővárosiak játszottak fölényben, legalábbis a támadásokat illetően. A hazaiak ugyanakkor úgy vezettek 1-0-ra a szünetben, hogy a hivatalos statisztikai adatok szerint nem is volt kaput eltaláló lövésük. Ennek oka az volt, hogy egy bedobást követően a vendégvédelem nem tudott felszabadítani, a kisvárdaiak balul sikerült kapura lövésébe pedig Végh Bence ért bele olyan szerencsétlenül, hogy megmozdulásának öngól lett a vége. Az MTK így hiába futballozott jobban, mint a rivális, mégis hátrányban volt.
Fordulás után viszonylag hamar tizenegyeshez jutott a Kisvárda Kádár Tamás kezezését követően, igaz, az esetet hosszas videóbírós ellenőrzésnek vetették alá. Végül a hazaiak részéről Cipetic állhatott a labda mögé és nem hibázott, így valamivel több mint fél órával a lefújás előtt már kétgólos volt a hazaiak előnye. Az MTK-nak egyre inkább sürgőssé vált a gólhelyzetek kialakítása, aztán a hat perccel korábban csereként beálló Stieber Zoltán szépített egy remek szabadrúgásgóllal. A hajrában a fővárosiak igyekeztek nagy nyomás alá helyezni a kisvárdai kaput, de egy ellentámadás végén ismét a hazai együttes volt eredményes, s így otthon tartotta a három pontot.

Forrás: http://www.mti.hu https://www.youtube.com/@M4Sport-Hivatalos