Kuttor Attila: ,,Elmondhatatlanul örülök, hogy végre sikerült nyerni”

Három mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériáját szakította meg a Mezőkövesd együttese a legutóbbi hétvége folyamán, mivel az NB1 11. fordulójában hazai pályán 1-0-ra legyőzte az MTK csapatát, és mivel a Kisvárda 3-1-es vereséget szenvedett a Paks ellen, így sikerült őket megelőzniük Kuttor Attila tanítványainak, és továbbra is üldözik a közvetlen riválisokat.

BOON - Győzött a Mezőkövesd

fotó: http://boon.hu

A találkozót követően Kuttor Attilát, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzőjét kérdezték a sajtó képviselői.


,,Nagyon vártuk már az első hazai győzelmünket, elmondhatatlanul örülök, hogy végre sikerült nyerni. Feszült kilencven perc van mögöttünk, azért voltak gondjaink, mert a gólunk után nem zártuk le a találkozót. Elkövettünk apróbb hibákat, amiből ellenfelünk csaknem profitált. A győzelmet elsősorban az akaratunknak köszönhetjük, egyetlen pillanatig sem adtuk fel a harcot. A legfontosabb, hogy sikerült gólt szereznünk, ez hozta a három pontot. A korábbi mérkőzésekhez képest az jelentett fordulatot, hogy végig meg tudtuk tartani az előnyünket. Nem gondolom, hogy most kellett volna valami pluszakarat, mert a játékosok eddig is mindent megtettek, ahogy mondtam, most abban volt jobb a csapat, hogy megőrizte az egygólos előnyt.

Kuttor Attila: „Szeretnénk a kupában is eredményesen szerepelni” –  Mezőkövesd Zsóry – Hivatalos Oldal

fotó: http://mezokovesdzsory.hu


A Mezőkövesd a 11. helyen áll a bajnokság egyharmadánál, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, hiszen nyáron a Ferencváros elleni mérkőzése elmaradt a borsodi csapatnak, a zöld-fehérek nemzetközi kupaszereplése miatt. Azt a mérkőzést majd december 6-án pótolják Mezőkövesden. A következő fordulóban hazai pályán fogadják a DVSC gárdáját Kuttor Attila tanítványai.