Horváth Krisztoferről még nem mondott le a Torino

Az olasz Seria A-ban szereplő Torino alkalmazásában álló, de jelenleg az NB1-es Kecskeméti TE csapatában szereplő Horváth Krisztofernek úgy néz ki, hogy még nem kell lemondania az olaszországi karrierről. A 21 éves középpályás őszi teljesítményéről írt cikket az olasz átigazolási hírekkel foglalkozó TUTTOmercatoWEB.

fotó: Kecskeméti TE

Horváth Krisztofert a magyar bajnokság egyik legjobb játékosaként mutatják be, aki nyáron került ismételten Kecskemétre, miután a lila-fehér klub meg tudott állapodni az olaszokkal egy újabb, most már egész idényre szóló kölcsönvételről, ráadásul a KTE ezúttal egy vásárlási opciót is rögzített a szerződésbe.

TUTTOmercatoWEB arról ír, hogy a Torino belevett még egy olyan opciót is a kontraktusba, hogy ha a Kecskemét valóban megvásárolná a magyar válogatott támadót az olaszoktól, akkor a Toro visszavásárolhassa őt.

fotó: Kecskeméti TE

A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati nehezen mond le egy olyan futballistáról, mint Horváth Krisztofer, ezért szeretné, ha a talján klub kezében lenne az irányítás a támadó jövője kapcsán.

Davide Vagnati elég jól ismeri a magyar játékost, hiszen ő vásárolta meg a SPAL együttesétől a támadót, valamint jól mutatja az olaszok ragaszkodását, hogy eddig sosem engedték el végleg a játékos kezét, mivel korábban kölcsönadták őt Szegedre, Debrecenbe, majd Kecskemétre többször is, de eddig sosem mondtak le a játékjogáról.

Horváth Krisztofer az idei szezonban 19 tétmérkőzésen lépett pályára Kecskeméten, és ezeken a találkozókon 7 gól és 7 gólpassz a mérlege, valamint sikerült bemutatkoznia a magyar válogatottban is.

fotó: MLSZ