Benépesítették már az öltözőt Kisvárdán is

Rövid pihenőt követően egyéni edzéstervek alapján készültek az NB1-ben szereplő Kisvárda Master Good játékosai, majd a tegnapi nap folyamán már találkoztak egymással a csapat tagjai a Várkerti Stadion környékén. Láthatóan mindannyian örültek egymásnak.

fotó: Kisvárda FC

A pénteki napon különféle fizikai felméréseken vettek részt a futballisták, majd a mai nap folyamán már edzést is levezényel Feczkó Tamás vezetőedző. Jövőhét hétfőn az edzések mellett orvosi vizsgálatok várnak a keret minden tagjára, amelyet két csoportban fognak elvégezni.

fotó: Kisvárda FC

Arról már korábban beszámoltunk, hogy távozott a csapat harmadik számú kapusa, Mihajlo Horta, aki mindössze egy kupamérkőzésen kapott lehetőséget. A másik távozó Czérna Erik, aki az NB2-es Budafok együttesét fogja erősíteni a tavaszi szezonban.

A felnőtt kerettel készül a várdaiak saját nevelésű 17 éves kapusa, Borisz Ponomarenko, aki az Újpest ellen már a kispadon foglalt helyet, valamint további két saját nevelésű fiatal, név szerint Artur Kozacsuk és Nazar Ponomarenko.

A keretben történő változásokról csak a későbbiekben ad tájékoztatást a szabolcsi klub.

Változás történt a szakmai stábban is. Távozott Bojan Trkulja és Felipe Matos, a csapat két asszisztensedzője. Helyüket Márton István és Szilvási Zoltán vették át.

A Kisvárda első felkészülési mérkőzését január 13-án játssza a szlovák első osztályú Mihalovce ellen hazai környezetben, majd a gárda Törökországba utazik edzőtáborba, ahol további három edzőmeccs vár a csapatra. Egyelőre a szlovén első osztályú Mura tűnik fix ellenfélnek, míg a másik két összecsapás még szervezés alatt van.

fotó: Kisvárda FC

Az NB1 18. fordulójában a tabella 2. helyén álló Ferencváros lesz az ellenfele a Feczkó Tamás együttesének.