A Galatasaray venné kölcsön Szalai Attilát – sajtóhír

Már most nagy port kavart Törökországban az a hír, miszerint a Galatasaray szívesen kölcsönvenné a német Bundesligában szereplő TSG Hoffenheim magyar válogatott védőjét, Szalai Attilát. Ez már csak azért is érdekes lehet, mivel a 25 éves védő korábban a nagy rivális Fenerbahce együttesében futballozott két és fél évet, és ott igazi közönségkedvencnek számított.

fotó: TSG Hoffenheim

A Fenerbahcéban eltöltött ideje alatt számtalan átigazolási hír jelent meg Szalai Attilával kapcsolatban Törökországban, így már megtapasztalhattuk, hogy az ottani lapok információit a legtöbbször nem szabad készpénznek venni. 

Szalai Attila nyáron igazolt 12,3 millió euró ellenében a német együtteshez, de végül nem kapott elég lehetőséget Hoffenheimben, mivel eléggé nagy a konkurencia az ő posztján.

fotó: Getty Images

A török sajtó úgy tudja, hogy a Fener ősi riválisa, a Galatasaray fél évre kölcsönvenné Szalai Attilát. A Sabah nevű oldal azt is tudni véli, hogy a török klubhoz 1,5-2 millió euróért szívesen elengednék a 25 éves magyar válogatott védőt.