Felcsúton és a Fáy utcában dől el a Budapest Honvéd bennmaradása

2023.05.27. (szombat) 20:00 óra

PUSKÁS AKADÉMIA FC – BUDAPEST HONVÉD

Csakúgy mint tavaly, idén is részben Felcsúton dől el a Honvéd sorsa. Akkor az MTK-val futott versenyt a kispesti csapat a kiesés elkerüléséért. Hiába nyertek a kék-fehérek a DVSC ellen, a Honvéd begyűjtötte a három pontot a legnagyobb „ellenség” (a Puskás név birtoklása miatt fogalmazhatunk úgy, hogy nem igazán jó a két klub viszonya) földjén. Idén viszont kicsit más a helyzet, mert ezúttal már a felcsútiaknak is létfontosságú a három pont megszerzése, hiszen különben elúszik a dobogós hely. A kispestieknek a saját meccsük mellett félszemmel Angyalföldre is figyelniük kell, mert ahhoz hogy bennmaradjanak, a Vasasnak is csodát kell tennie, nem szabad vereséget szenvednie a Viditől.

Online jegyértékesítés ezúttal nem lesz, jegyvásárlásra kizárólag a pénztárban, illetve a székesfehérvári PAFC Shopban van lehetőség. A vendégszektorba szóló jegyek elfogytak, így vendégszurkolók számára további belépők vásárlására nincs lehetőség.

Hornyák Zsolt elmondta, hogy ők a dobogóért, a Honvéd pedig az életéért, a bennmaradásért küzd, így nagyon kiélezett mérkőzésre számít. Az első percektől kezdve küzdő mérkőzés lesz.

Forrás: https://www.pfla.hu/