Észtországba igazolhat a Ferencváros fiatal védője

Az észt élvonalban szereplő Nomme Kalju a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a mai naptól teszteli a Ferencváros 22 éves középpályását, Orosz Marcellt.

fotó: Ferencvárosi Torna Club

Az észtek bíznak abban, hogy Marcell személyében egy jó középpályást sikerült találniuk.

,,Már nagyon várom, hogy találkozzam vele. Reméljük, hogy a játékos jól fog nálunk teljesíteni, és a klubok megegyeznek. Marcell egy fizikailag erős középpályás, egyértelmű vezetői tulajdonságokkal. A jó együttműködés feltételei tehát adottak.” mondta Nikita Andrejev, az Nomme Kalju vezetőedzője.

Maga Orosz Marcell is izgatottan várja az elkövetkezendő heteket.

,,Alig várom, hogy csatlakozzak a csapathoz, ez egy új fejezet a karrieremben. Mindent bele fogok adni, és remélhetőleg a képességeimmel segíthetem a csapatot.” – nyilatkozta az FTC saját nevelésű labdarúgója a Nomme Kalju hivatalos oldalának.

A Nomme Kalju 2x-es észt bajnoknak mondhatja magát, de a legutóbbi szezonban csak az ötödik helyen zárt a bajnokságban. Orosz Marcell több edzőmérkőzésen bizonyíthat majd az elkövetkezendő időszakban, és ha úgy ítélik meg, akkor az új idény kezdetére már a csapat rendelkezésére tud állni, mivel állítólag a Fradi szívesen elengedné.

A 22 éves középpályás pályafutása nagy részét a Ferencvárosban töltötte, majd felnőtt karrierje elején játszhatott a zöld-fehérek NB3-as együttesében. Ezen kívül megfordult még kölcsönben az NB2-es Soroksár és a Budafok csapatánál is.

fotó: Ferencvárosi Torna Club