Batai Tamás: ,,Erre egész életemben emlékezni fogok!”

Gól nélküli döntetlent játszott egymással a Kisvárda és a DVSC a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján. A mérkőzés első félideje eléggé unalmasra sikeredett, kivétel volt Ötvös Bence közel kb 50 méteres kapufája, de a második játékrészre megrázták magukat a fiúk, és egyre másra alakítottak ki helyzeteket, de végül nem született gól. Ennek a döntetlennek inkább a Kisvárda örülhetett.

fotó: http://dvsc.hu

A mérkőzés egyik legnagyobb pillanat az volt, amikor a DVSC vezetőedzője, Srdjan Blagojevic a 88. percben pályára küldte a csapat a 18 éves támadóját, Batai Tamást, akinek ez volt élete első NB1-es mérkőzése.

fotó: http://dvsc.hu

Batai Tamás leginkább a DVSC II. csapatában futballozott az idei szezonban, és az NB3 Észak-Keleti csoportjában nyolc alkalommal volt eredményes ősszel, így kiérdemelte a lehetőséget, hogy bemutatkozzon a felnőttek között.

fotó: http://dvsc.hu

Az ifjú támadó természetesen nyilatkozott a klub hivatalos oldalának a bemutatkozásáról, amelyben elmondta, hogy nagyon meglepődött azon, hogy őt cseréli be Bárány Donát helyére Srdjan Blagojevic.

,,Amikor láttam, hogy be fogok állni, kissé meglepődtem, de nagyon örültem neki. Összességében jól éreztem magam a pályán. Gyors volt a játék, mindenki zsigerből tudta a pozíciókat, de úgy érzem, fel tudtam venni a ritmust. Egy biztos, az NB1-ben taktikailag nagyon érettek a játékosok. Hatalmas esemény ez számomra, biztos, hogy erre egész életemben emlékezni fogok. Egyértelmű célom, hogy idővel minél többet szerepeljek a DVSC felnőtt csapatában.” 

A DVSC jelenleg a tabella 4. helyét foglalja el. A hátralévő mindkét meccsén idegenben fog szerepelni, előbb az MTK vendége lesz, majd az utolsó fordulóban Kecskemétre látogat.