Argentin csatárt igazolhat a DVSC – sajtóhír

Néhány nappal ezelőtt a haon.hu szúrta ki, hogy az argentín utánpótlás-válogatott támadó, Enzo Cabrera DVSC mezben végez egyéni edzést, hátán a 30-as mezszámmal és a saját nevével, amelyről az Instagram-oldalára is feltöltött egy képet.

fotó: HAON

Enzo Cabrera hazájában, a Newell’s Old Boys akadémiánján nevelkedett, majd ott is mutatkozott be a felnőttek között a 2018-as idényben, összesen pedig 32 tétmérkőzésen lépett pályára az argentin együttesben. A csatár ezt követően a spanyol negyedosztályú CF Intercitynél, a valamint a máltai Birkirkaránál is megfordult kölcsönben.

A 24 éves szélsőként és centerként is bevethető játékos az idei szezont a ciprusi élvonalban szereplő Ethnikosnál töltötte kölcsönben, de már visszatért hazájába a Newell’s Old Boys csapatához. Ebben az idényben 39 tétmeccsen lépett pályára, amelyeken 18 gólt és 6 asszisztot jegyzett.

fotó: AFP

Az üggyel kapcsolatban a Csakfoci.hu megkereste a debreceni klub sportigazgatóját, Hayk Hovakimyant, aki az átigazolási hírt nem erősítette meg, de nem is cáfolta..

,,Személyes találkozásunk után elmondhatom, hogy Enzo nagy rajongója a Lokinak. Remélhetőleg egy nap együtt fogunk majd dolgozni.” 

A DVSC-re amúgy is ráfér az erősítés a támadósorban, hiszen a jelenlegi centerek közül csak Bárány Donát volt képes jó teljesítményt nyújtani, míg Batai Tamás kevés játéklehetőséget kapott, valamint az izlandi Thorleifur Úlfarsson még sérüléssel bajlódik, így ő sem tudta magát megmutatni a debreceni közönségnek.