Zivzivadze betalált, Dreskovic kezdő volt, pályán volt egyik NL-ellenfelünk: vasárnapi válogatott körkép

Lassan minden válogatott számára célegyenesbe érkezik a felkészülés, vasárnap az alábbi eredmények születtek az edzőmeccseken:

Montenegró az Eb-résztvevő Grúziával találkozott. Hazai oldalon kezdő volt a DVSC védője, Meldin Dreskovic, a túloldalon pedig a korábban a Ferencvárossal BL-csoportkört is megjárt Lasha Dvali. Csereként a Kisvárda játékosa, Driton Camaj végül nem kapott lehetőséget a montenegróiaknál, azonban a korábbi NBI-es támadó, Budu Zivzivadze igen, aki góllal hálálta meg a bizalmat és csapata 3-1-re győzött.

A magyar válogatott őszi ellenfele, a bosnyák válogatott 1-0-s vereséget szenvedett az Eb-címvédő Olaszországtól. A korábbi NBI-es támadó, Haris Tabakovic kispadon ült, míg a Ferencváros középpályása, Stjepan Loncar a kispadon sem volt ott.

Az FTC két légiósa nem volt keretben vasárnap, Ben Romdhane Tunézia keretéből maradt ki, akik 0-0-t játszottak Namíbiával vb-selejtezőn, míg Christian Ramírez az ecuadori válogatott keretéből maradt ki az Argentína ellen 1-0-ra elvesztett felkészülési mérkőzésen.

Eb-résztvevők vasárnapi eredményei:

Franciaország 0-0 Kanada

Olaszország 1-0 Bosznia-Hercegovina

Szlovákia 4-0 Wales

Montenegró 1-3 Grúzia