A héten az NB1 egyik meglepetéscsapata is megkezdi a felkészülést

Mintegy 1 hónapos téli pihenőt követően elkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra az ősszel szinte már parádézó Fehérvár FC csapata. Egy borzalmas idénykezdés után összekapták magukat a piros-kékek, ennek köszönhetően pedig a dobogó legalsó fokáról várhatják a bajnokság februári folytatását, amelyre rangos ellenfelekkel készül Bartosz Grzelak együttese.


A képen Bartosz Grzelak látható, a Fehérvár svéd-lengyel kettős állampolgárságú vezetőedzője. Szeptemberben már a menesztéséről szóltak a hírek, de ekkor olyannyira összekapta magát a csapat, hogy már az első hely is belátható távolságban van a székesfehérváriak számára. Fotó: MTI/ Hegedűs Róbert


A hét közepén az ilyenkor esedékes fizikai felmérőkkel indul a felkészülés, majd a hét végén már a labdás edzéseké lesz a főszerep. A fehérváriak kétszer utaznak edzőtáborba, mindkét alkalommal 1-1 hétre. Ezen idő alatt összesen 4 felkészülési mérkőzés vár rájuk, 2 horvát, 1 szerb, illetve egy további csapattal, amelynek kilétét azonban egyelőre homály fedi.

A már ismert felkészülési program:

2024. január 12. 12:00 Hajduk Split – Fehérvár FC (helyszín: Umag)
2024. január 20. 13:00 NK Osijek – Fehérvár FC (helyszín: Novigrad)
2024. január 21. 13:00 Fehérvár FC – FK Tekstilac Odžaci (helyszín: Umag)

Kép: Fehérvár FC