A görög élvonalba igazolt Gróf Dávid

Gróf Dávid, korábbi válogatott kerettag már nem a DVSC játékosa. A klubbal közös megegyezés alapján bontott szerződést a 33 éves hálóőr, és már karrierje következő állomását is lehet tudni. A görög első osztályú APO Levadiakos színeiben folytatja pályafutását.

Gróf Dávidot még 2020-ban vette kölcsön a Debrecen, majd a következő évben meg is vásárolták a Fraditól. Eleinte még sok játéklehetőséget kapott, de idén már csak a mérkőzések 35%-án lépett pályára, és nem is a legfényesebb mutatókkal (6 mérkőzés alatt 13 gólt kapott). A mai napon pedig már bizonyossá vált, hogy Görögországba tette át székhelyét, ezzel pedig felnőtt karrierjét tekintve már tizedik új csapata is megvan.

Néhány szót Gróf új csapatáról. A klub történelmében nagyrészt az első osztályban szerepeltek így van ez most is. A görög élvonal 12. helyén állnak, ami a hellén országban kiesési fordulót jelent. A magyar hálóőrnek csapatában 2 „vetélytársa” akad, kb. hasonló képességekkel, tehát nem tudni, hogy állandóan kezdő lesz-e.

Kép: DVSC