Wellington Nem? De!

Valószínűleg sok tréfás szóviccet fog szülni a brazil válogatott támadó neve, aki hazánk első osztályába, annak sereghajtójához szerződött.

Nem mindennapi történés ha egy három ízben is brazil válogatott játékos pont a magyar ligába szerződik. Erre a nem mindennapi esetre példa Wellington Nem szituációja.

Wellington Nem a budapesti reptéren / kép: kisvardafc.hu

A 31 éves jobbszélső csatár a brazil EC Vitória játékosa volt legutóbb, ámde szerződést bontott, és a Kisvárda játékosa lesz hamarosan a nemzetisport.hu információi szerint -a Nemzeti Sport által írt cikk a linkre kattintva olvasható- nagy segítségére lehet újdonsült csapatának a brazil játékos.

Wellington korábban játszott a Fluminense, a Figueirense, a Sao Paulo, a Fortaleza, a Cruzerio, és magától értetődően a Vitória csapataiban hazájában, emellett az ukrán élvonalbeli Shakhtar Donyeck játékosa is volt, illetve a portugál elsőosztályú Arouca szolgálatában is állt.

Wellington a Cruzerio szerelésében / kép: tntsports.com.br

Az, hogy a Kisvárda kiharcolja-e a bentmaradást, még a jövő zenéje, de hogy pályán kívül, és valószínűleg a pályán is mindent megtesznek, az Nem kérdés.

Indexképen Wellington Nem a Shakhtar színeiben / kép: FCShakhtar_eng X oldala