Kleinheisler László a nyáron megint csak klubot válthat – sajtóhír

A görög élvonalban szereplő Panathinaikoszban kegyvesztetté vált Kleinheisler László a tél folyamán azért került kölcsönbe a horvát élvonalbeli Hajduk Splithez, hogy ott felépítse magát, és egy jó tavaszi szezont követően visszatérjen a Panához. Nos úgy néz ki, hogy nem jöttek be a játékos számításai Horvátországban, és könnyen lehet, hogy a nyáron végleg távozik Görögországból is.

fotó: Hajduk Split

A horvát Jutarnji List nem olyan régen arról írt, hogy a Hajduk Split két kölcsönjátékosa, a télen nagy erősítésként várt Kleinheisler László – Josip Brekalo kettős visszatérhet klubjába a nyáron, előbbi a Panathinaikoszhoz, utóbbi pedig az olasz élvonalbeli Fiorentinához, ugyanis a spliti egyesületnek nincs opciója a megtartásukra. Más kérdés, hogy Hajduk megtartja-e a 30 éves magyar válogatott középpályást, mivel a játékos csalódást keltett Splitben, ráadásul nem tudott alapember lenni.

Kleinheisler László a horvát bajnokság tavaszi szezonjának 13 mérkőzésén négyszer kezdett, hétszer becserélték, kétszer pedig csak a kispadon ült. Gólt nem sikerült szereznie ezeken a mérkőzéseken, de legalább egy gólpasszt tudott adni. A horvát válogatott szélsőnek, Josip Brekalonak már valamivel jobban ment a játék, hiszen ő 10 bajnokin egy gól mellett hét asszisztot is kiosztott, így az ő megtartására valamivel nagyobb lehet az esély, bár vélhetően a Fiorentina komoly összeget fog kérni a horvát klubtól.

fotó: Hajduk Split

A középpályás rövid időn belül kerülhetne újabb klubhoz, hiszen 2023 januárjában igazolt a szintén horvát Eszéktől (NK Osijek) a görög Panathinaikoszba, majd onnan egy évet követően visszatért Horvátországba, és a mostani nyáron megint csak elhagyja a balkáni országot, és visszatér Görögországba. Az továbbra is kérdéses, hogy a következő szezonban mennyire számítanak majd Kleinheisler Lászlóra a Panánál, és bár a játékosnak továbbra is élő szerződése van az athéniakkal, egyes hírek szerint több csapat is szívesen látná a soraiban, ahol nagyobb bizalmat kapna.