Ádám Martin egy duplával hangolt a magyar válogatott meccseire

Múlt hét vasárnap rendezték meg a dél-koreai bajnokság 3. fordulóját, ahol az Ádám Martint is a soraiban tudó Ulsan Hyundai együttese fogadta az Incheon United csapatát. Az Ulsan jól kezdte az új szezont, hiszen a csapat az eddigi két bajnokiját megnyerte, míg Ádám Martin eddig egy találkozón lépett pályára az új idényben, de azon nem tudott gólt szerezni.

fotó: Getty Images

A magyar válogatott keretébe meghívót kapott támadó kezdőként kapott lehetőséget ezúttal is, ráadásul jól kezdett, hiszen a 33. percben az ötösről fejelt a bal felső sarokba, amellyel megszerezte első gólját az új idényben. A folytatásban előbb egyenlített, majd nem sokkal később fordítani is tudott az Incheon United gárdája, de az 54. percben jött az újabb egyenlítés az Ulsantól.

A 63. percben egy remek támadás végén megint csak eredményes tudott lenni Ádám Martin, ám ez sem volt elég a győzelemhez, hiszen a vendégek a 75. percben egy 11-esnek köszönhetően megint csak egyenlíteni tudtak, amely nem változott a végéig, így 3-3-mal zárult a találkozó. A mérkőzés embere egyértelműen a duplázni tudó 29 éves magyar támadó volt.

Az Ulsan Hyundai a döntetlennek köszönhetően továbbra is veretlen a bajnokságban, ráadásul jelen állás szerint vezetik a tabellát, valamint elég jól állnak az Ázsiai Bajnokok-Ligájában, hiszen sikerült kiejteniük a szintén dél-koreai Jeonbukot, így ott vannak a sorozat elődöntőjében, ahol a japán Yokohama Marinossal kellesz megküzdeniük a döntőbe jutásért.

Ádám Martin így jó formában várja a magyar válogatott barátságos mérkőzéseit, ahol előbb pénteken Törökország ellen, majd jövő hét kedden Koszovó ellen mutathatja meg magát a Puskás Arénában.

fotó: AFP