A Chelsea mellett a Manchester United is figyeli Kerkez Milost – sajtóhír

Nem olyan régen mi is beszámoltunk róla, hogy a Premier League-ben szereplő AFC Bournemouth magyar balhátvédjét, Kerkez Milost figyeli Anglia egyik legnagyobb klubja, a Chelsea FC. Erről először a népszerű brit újságíró, Ben Jacobs írt az X-oldalán.

fotó: Getty Images

Ezúttal is az X-en jelent meg egy hír, méghozzá a több mint 2 millió követővel rendelkező The United Stand-től, amelyben Ben Jacobsra hivatkozva azt írják, hogy a londoniak mellett már a Manchester United is figyeli a 20 éves balhátvédet.

Ennek a hírnek lehet valóságalapja, hiszen Kerkez Milos édesapja, Sebastijan Kerkez két nappal ezelőtt a Manchester Unitedet irányító Erik Ten Haggal posztolt egy közös képet az Instagramra.

Kerkez Milos 2023. december 9-e után kezdett először bajnoki mérkőzésen a Manchester City ellen, ahol csapata 1-0-ás vereséget szenvedett Pep Guardiola együttesétől, de a magyar játékos a Bournemouth egyik legjobbja volt azon a találkozón.

fotó: Getty Images

A cseresznyéseknek becézett klub tegnap pályára lépett az FA Kupában is az angol másodosztály listavezetője, a Leicester City ellen. A találkozón ismételten kezdő volt Kerkez, aki 106 percet töltött a pályán, ezzel rendesen túlteljesítve a mostanában rábízott feladatot. Végül a rókák jutottak a sorozat negyeddöntőjébe, miután egy 11-es gólnak köszönhetően legyőzték az élvonalbeli ellenfelüket.