Kerkez Milost figyeli a Chelsea – sajtóhír

Az angol Premier League-ben szereplő Chelsea FC a hírek szerint ismételten nagy költekezést fog végrehajtani a nyári átigazolási időszak folyamán, és ha lehet hinni Ben Jacobs újságírónak, akkor az egyik célpontja Kerkez Milos lesz. A 20 éves magyar válogatott balhátvéd jelenleg a szintén a PL-ben szereplő AFC Bournemouth játékosa, tehát adott esetben ligán belül válthatna klubot az ifjú magyar játékos.

fotó: AFC Bournemouth

Ben Jacobs azt írja a Twitteren, hogy a londoni együttes mindenképpen akar igazolni egy csatárt, egy középhátvédet és egy balhátvédet, utóbbi posztra pedig jelölt a Bournemouth magyar válogatott játékosa, Kerkez Milos is. A cikkben az újságíró hozzáteszi, hogy Kerkez előtt fényes jövő áll, de egyelőre semmi konkrétum nincs az ügyben azon kívül, hogy a Chelsea figyeli a magyar labdarúgót.

Kerkez Miloson kívül a Chelsea a német Bundesligában szereplő Bayern München erősségét, Alphonso Daviest szeretné leigazolni, de érte élénken érdeklődik a spanyol bajnokság listavezetője, a Real Madrid is, és a hírek szerint a kanadai játékos inkább a királyi gárdát választaná a londoni kékek helyett.

fotó: Getty Images

Mint ismert, Todd Boehly 2022. májusában megvásárolta a Chelsea FC-t az orosz Roman Abramovichtól, akinek az ukrán-orosz háború miatt kellett eladnia szeretett csapatát, mivel az orosz sportolók mellett az orosz tulajdonosokat is korlátozták a különféle szankciós csomagokkal.

fotó: Chelsea FC

Az 50 éves amerikai üzletember eddig nem sajnálta a pénzt erősítésekre, hiszen eddig közel 1 milliárd eurót költött el új futballisták érkezésére, és köztük olyan nevek szerepelnek, mint Raheem Sterling, Christopher Nkunku vagy Enzo Fernandez, viszont a csapat messze nem úgy teljesít, ahogyan azt a szurkolók is elvárnák, hiszen jelenleg csak a 11. helyen állnak a bajnokságban, ráadásul 5 pontra vannak az Európa Konferencia-Liga indulástól. Mindezek ellenére Todd Boehly a jövőben sem venne vissza az őrült költekezésből, és a nyáron is komoly erősítéseket tervez.

fotó: AFP

Ami Kerkez Milost illeti, ő tavaly nyáron igazolt a Bournemouth csapatában, méghozzá a holland AZ Alkmaar gárdájától közel 18 millió euró ellenében. A 20 éves balhátvéd a Premier League-ben eddig 18 mérkőzésen lépett pályára és egy gólpasszt adott, valamint szereléseivel és kemény játékával hamar kivívta a szurkolók és az angol sportsajtó elismerését. A cseresznyések jelenleg a 13. helyen állnak a 20 csapatos PL-ben.

fotó: Getty Images