Interjú Grabant Bencével, a III. Kerületi TVE játékosával

Grabant Bencét faggattuk, aki jelenleg a III. Kerületi TVE játékosa. Előző csapata a Pécs volt, de játszott már a Dorog, a Haladás színeiben is, sőt még Szlovéniában is megfordult. Köszönjük szépen válaszait és további sok sikert a pályafutásához!

Kép: PMFC

Távozásod oka a PMFC-től ismert, vagy ez nem publikus?

Szakmai és gazdasági okokra hivatkozva közös megegyezéssel szerződést bontottunk.

Nemrég kerültél Óbudára, kérlek mutasd be a légkört, a városrészt, a csapatot, a szurkolókat!

A létesítmény, a körülmények kimagaslanak a harmadosztályból, a csapat kerete minőségi játékosokból áll egy kiváló stábbal kiegészülve, a szurkolók idegenbeli hazai meccseken is jó hangulatot teremtenek, innen is köszönjük nekik!

A Kerület talán a legesélyesebb a feljutásra a mezőnyből, viszont a bajnokságot nem kezdtétek jól. Szerinted sikerülni fog a feljutás?

A kezdés nem sikerült jól, hosszú még a szezon, de azt gondolom, hogy minden esélyünk meglesz a bajnokság megnyerésére és nem is lehet más célunk. Az osztályozó egy nehezebb feladat, de természetesen az a célunk, hogy jövőre NBII-ben bizonyítsunk!

Eddig minden mérkőzéseteken jóval többet birtokoltátok a labdát. Mit gondolsz mi lehet a probléma, a hibák korrigálhatóak?

Csak az Érd elleni meccsről tudok nyilatkozni, hiszen előtte pár nappal csatlakoztam a kerethez. A labdabirtoklási fölény ott is megvolt, de egy korai gólt kaptunk, ami véleményem szerint csapathiba volt hiszen szögletből kaptuk, utána pedig rendre hiba csúszott az utolsó passzokba, az ellenfél tizenhatosa körül így kimondott nagy helyzetünk talán 2-3 volt csak, amivel sajnos nem tudtunk élni.

Válogatottunk pénteken újra pályára lép, kérlek fejtsd ki mi a véleményed erről a már tényleg sikeres nemzeti 11-ről!

A Rossi által felvállalt dinamikus, bátor, sokpasszos játék, azt gondolom, hogy minden magyar szurkolónak tetszik, illetve eredményekkel is párosul. Nagyobb várakozással ülök le most már én is egy-egy ilyen meccs elé, mert már nem felemelt kezekkel lépünk pályára a magasabban kvalifikált csapatok ellen.

Az NB3-as szinthez képest mindenképpen nagyon erős játékosnak számítasz. Mi a célod a jövőt tekintve? Gondolok itt az NB1-ben való szereplésre, vagy akár a Szlovéniába való visszatérésre.

Először is köszönöm szépen, célom az, hogy egy hosszú sérülés után újra formában legyek mentálisan és fizikálisan is egyaránt, ezáltal jó játékkal segítve a 3. Kerületet céljai elérésében. Szeretnék újra magasabb osztályban futballozni, ez most a fő célom, ezért meg is teszek majd minden tőlem telhetőt!