Interjú a Zsámbéki SK tehetségével, Zsuppán Donáttal

A 19 éves Zsuppán Donát jelenleg a kiesés elől menekülő Zsámbék csapatának támadója. Ebben a szezonban eddig 2 gólt szerzett, és bízik benne, hogy bennmarad csapata a harmadosztályban. Sok sikert neki a pályafutásához! A fiatal játékos adatbankját ide kattintva tekinthetitek meg.

Kérlek értékeld röviden az Érd elleni győztes meccseteket.

Szerintem megérdemelten nyertük meg, már több forduló óta jó formában van a csapat csak ez eddig sajnos nem ért pontot. Az Érd ellen a mentalitásunk döntötte el a meccset, jobban akartuk a győzelmet, mint az ellenfél. Azt gondolom ezt bizonyítja, hogy emberhátrányban szerezte meg a vezetést a csapat és sikerült is megtartani az előnyt.

Jelenleg 4 ponttal utolsó a Zsámbék az NB3-ban. Mit gondolsz van esélyetek feljebb lépni a tabellán, vagy akár bennmaradni a harmadosztályban?

Én nagyon bízom benne hogy sikerülni fog, remélem ez a győzelem megadja a kezdőlöketet és tudunk még meglepetést okozni a bajnokság végén is, mint ahogy a hétvégén is tettük. Korábban is voltak olyan meccseink, ahol kis szerencsével pontot vagy pontokat tudtunk volna szerezni, de sajnos nem sikerült kihasználni a helyzeteinket.

Hogy érzed magad Zsámbékon?

Nagyon jól érzem magam Zsámbékon, amikor idejöttem mindenki befogadó és segítőkész volt, ennek köszönhető hogy nekem is és a többi új játékosnak is könnyen és hamar sikerült beilleszkednie a csapatba. A közösség a sorozatos vereségek ellenére is egybetartó és egységes maradt.

Már 2 gólt lőttél az idei szezonban az NB3-ban. Mi a célod a jövőt tekintve? Milyen csapathoz igazolnál szívesen?

Szeretném ha profi játékos válna belőlem, miután befejeztem a sulit, hogy azzal foglalkozhassak amit szeretek. Konkrét elképzelésem még nincs a jövővel kapcsolatban, csak hogy minél magasabb szinten tudjam megmutatni magam.