Hunfoci eSport – Hunfoci Pro Club – Bemutatkozás

Egy megkeresés hatására úgy döntöttünk, hogy weboldalunk is szerepet vállal az e-sport világában. A pécsiek e-sport csapatát vettük át, amely jelenleg a Hungarian Pro Clubs League (HPCL) második osztályában szerepel. A játék Playstation 5 platformon megy. FIFA Pro Clubs (11v11).

Bemutatkozik a Hunfoci eSport csapata!

Csapatunkat természetesen bővíteni is szeretnénk a későbbiekben. Ezért ha úgy gondolod, hogy szívesen játszanál egy nagyszerű társaságban, ahol minden adott, hogy jól teljesítsünk, akkor keress minket elérhetőségünkön. E-mail: hunfociproclub@gmail.com


Molnár Sándor (manager)

Nickname: T-elág

Xboxon kezdtem a pályafutásomat az online Pro Club világában, ahol kapusposzton játszottam. Külföldi ligákban kétszer voltam választva a szezon legjobb kapusává. Ezek után platformot váltottam, pontosabban számítógépre. Itt is külföldi ligákban szerepeltem leginkább. Portugál, illetve francia bajnokságokban. Mint szélsővédő, illetve középhátvéd posztokon. 5 éves pro club tapasztalattal úgy döntőben, hogy Playstation-re váltok, ahol hazai porondon a legnagyobb bajnokság szerepel, a HPCL. Eltelt egy kis idő és már azt vettem észre, hogy egy csapat vezetőipozíciót ajánlott nekem, amit egy kicsit megszeppenve, de boldogan el is vállaltam. Ezáltal a célom hogy a csapatom vezetésével elérjük a kitűzött eredményeket a bajnokságban, illetve a kupasorozatokban. Soha nem adjuk fel, mert az éjjel soha nem érhet véget.


Horváth Richárd (CO-Manager)

Nickname: Nono910809

Pozíció: CAM/CM/CDM

Mottóm: „Sose adom fel”. „Nincs lehetetlen” Ez adja a hozzáállásom a játékhoz. Mint a való életben is. A stoplis cipőt váltotta a kontroller…

Rólam: Így röviden: Ismerem a VPG és PGS bajnokságok világát is.
Úgy gondolom, hogy Magyarországon is itt az idő, hogy beálljunk a sorba… PlayStation-ön és Xboxon is játszottam már a játékkal.

Korábban Szeszynho, Sycready91, most Nono néven játszom. Többnyire a csapatjátékot részesítem előnyben, nem az egyéni skilleket. Voltam legjobb középpályás VPG Európa-Ligában, így úgy gondolom, hogy a középpálya velem egy biztonságos szférát alkot. Természetesen a csapattársaim, akik voltak, és lesznek, szerepet vállalnak ebben. Üdvözlettel innen, ez a Magyar E-sport világa, gyere, csatlakozz! Legyünk egy nagy család!


Lesánics Rudolf

Nickname: Neeeesqu1k – mint csokinyuszi

Alappozíció: CAM

Másodlagos: CM/CDM

Szükség esetén RM/LM

Mezszám: 23

29 éves vagyok és vállalkozó. Aki ismer, tudja, hogy nem adok hangot a dolgoknak, de ez sokszor megmutatkozik a játékomon.

A mottóm: A győzelem nem fontos, csak az egyetlen, ami számít!


Katzer Orsolya

Nickname: Zutyu0808

Alappozíció: LB/RB

Körülbelül 2016 óta pro clubozok. Számtalan csapat van mögöttem. Posztom eleinte szélső volt, ebből lettem később bal-és jobbhátvéd. 

Csak hobbi szinten szeretek játszani.


Szilasi Márk

Nickname: Markica2

Pro club tapasztalat: FIFA 11 óta játszom

Pozíciók: Kapus, Védő , Középpályás

E-sport csapat tapasztalat/élmény

FIFA16-ban: Játszott pozíciók: Középpályás

FIFA 21-ben: Csapatnév: RKSK. Játszott pozíciók: Kapus, védő, középpályás

FIFA 22/23: Csapatnevek: PTE PEAC, PMFC Esport, Pécs Esport

Játszott pozíciók: GK, FB, CB, CDM, CM


József Balázs

Nickname: HERCEG

Pozíciók: CM/CDM/CB

Nagyjából 2 éve játszom a pro clubbal, de a FIFA-val nagyjából 2012 óta. Harmadosztályban kezdtem, aztán fél idény után a másodosztályba kerültem. Ott játszottam 1 szezont, aztán megkeresett több klub is az elsőosztályból így átigazoltam.  Szóval nagyrészt elsőosztályban játszottam, főként védekezésben, sok labdaszerzés, pontos passzok így jellemzik a játékomat. Sokat mozgok, kérem a labdát.


Laczkó Krisztián

Nickname: Krizso23

Platform: PS5

Fő pozicíó: ST

Másodlagos pozíciók: Cam-Rm-Lm-Cdm

Életkor: 33 év

Mezszám: 7

2017-ben kezdtem a pro clubbot még PS4-en. A régi nevén ismert Szürkemarhák csapatában, támadószekcióban (ST poszton) elég sok éven át, de emellett széleken, illetve CAM poszton is. Egy éve megtanultam még egy plusz poszton játszani CDM-ként ahol az első pár bajnoki meccs után egyből TOTW CDM lettem. Emellett támadóposzton is szerepeltem a TOTW-ben többször is. Játszottam már több csapatnál 1-2-3. osztályban. Könnyen be tudok illeszkedni a csapatok játékstílusába, kis gyors passzos játékot preferálom. ST poszton játszom jelenleg, és próbálom erősíteni csapatomat gyors játékkal és pontos befejezésekkel, emellett csapatjátékkal. Nekem a pro club kikapcsolodás egy jó társaság tagjaként játszani és élvezni a Virtual Football élményét, eredményeket elérni és minél többet tanulni/fejlődni. Szeretném támadójátékommal jelenlegi csapatomat erősíteni.


Sziasztok! Balázsnak hívnak. 13 éve FIFA-zok már. Online szinten meg 5 éve. FIFA 23 elején kezdtem el a pro clubot, nagyon megtetszett és úgy gondoltam ezt tudom vinni komolyabb szintre is, mint hogy a haverokkal összejövünk és elbohóckodunk.

PS4-es csapatoknál fordultam meg először. Ott voltam 3-4 csapatban is. Most jelenleg PS4-en a válogatott csapat tagja vagyok. Mellette PS5-ön is nyomom. Itt is megfordultam több csapatban. Most jelenleg a Hunfoci tagja vagyok. Erősségem mindig is a csatárkodás volt. Úgy érzem, hogy ebből a csapatból ha mindenki odateszi magát, jár edzésekre rendesen, és megfogadja a managerek tanácsait, lehetünk első osztályban is. Igazándiból ezek miatt az indokok miatt esett erre a csapatra a választásom, meg látom azt a szikrát is benne, amit máshol mondjuk nem láttam.