Kristoffer Zachariassen: ,,Le kell győznünk a Cukarickit!”

Csütörtökön este ismételten pályára lép a Ferencváros együttese az Európa Konferencia-Liga csoportkörében, ahol a szerb Cukaricki lesz az ellenfele. Dejan Stankovic tanítványaira nagyon fontos mérkőzés vár Szerbiában, hiszen egy győzelem esetén a saját kezükben tarthatnák a sorsukat.

fotó: http://fradi.hu

A Ferencváros egyik középpályása, Kristoffer Zachariassen nyilatkozott a Nemzeti Sportnak a Cukaricki elleni mérkőzés előtt. A 29 éves norvég légiós eddig minden EKL-mérkőzésen pályára lépett, és ezúttal is szeretne sokat hozzátenni a csapat játékához.

fotó: http://mti.hu

„Az eredmények miatt csalódottak vagyunk, de a magam részéről nem esem pánikba. – mondta Zachariassen a Ferencváros elmúlt hetekben mutatott gyengébb szereplése kapcsán.  Egyetlen mérkőzésen sem játszottunk alárendelt szerepet, jó iramú, harcos meccsek vannak mögöttünk, ám kétségtelen, hogy újra el kell kezdenünk győzni! Méghozzá már most, Szerbiában… Fontos lenne, hogy ne kapjunk gólt, mert abban biztos vagyok, hogy lesznek lehetőségeink, és betalálunk a Cukaricki kapujába. A budapesti találkozó rendkívül fontos volt, hiszen az volt a csoportkör első meccse, ráadásul Dejan Stankovic akkor mutatkozott be a Groupama Arénában. Noha némi meglepetésre a Cukaricki szerzett vezetést, fordítottunk, és végül könnyen nyertünk. Kifejezetten jól játszottunk, de biztos vagyok benne, a csütörtöki összecsapás jóval nehezebb lesz.”

A középpályás elmondta, hogy a szakmai stáb a gyenge minőségi fűre figyelmeztette a játékosokat.

Ezzel is számolnunk kell, de ez nem lehet kifogás. Mindegy hogyan, győznünk kell!”

fotó: http://nemzetisport.hu

Az FK Cukaricki – Ferencvárosi TC Európa Konferencia-Liga csoportmérkőzést csütörtökön este rendezik meg a leskovaci Dubocica Stadionban. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.