NK: Csoboth, Kiss és Bolla is örülhetett, ez történt a 3. selejtezőkörben

NB I-es csapatok teljesítménye

4 meccs, 2 döntetlen, 2 vereség, 2 továbbjutás, 2 kiesés, 3 talpon maradt együttes. Röviden így lehetne összefoglalni a 3. kör eredményeit.

A Paks és a Puskás Akadémia is a rájátszásban lesz érdekelt a Konferencia-ligában, a Ferencváros a Midtjylland elleni kiesés után az Európa-liga playoffjában lesz érdekelt, míg a Fehérvár búcsúzott Európától.

Stadionok

A Maccabi Tel Aviv Szombathelyen verte 3-0-ra a litván Panaziyevset, míg a Dinamo Minsk 1 hete Mezőkövesden a gibraltári Lincolnt 2-0-ra győzte le.

Légiósok

1-3-as odavágó után a lengyel Wisla Krakkó 3-1-re nyert otthon és büntetőkkel kiejtette a Trnavát, ezzel playoffos a Konferencia-ligában. Kiss Tamás 61 percet játszott kezdőként.

A St. Gallen 3-2-re kikapott a Slask Wroclawtól, de így is továbbjutott a rájátszásba, Csoboth kispados volt.

Bolla gólpasszt adott a Rapid Wien továbbjutást érő góljánál a török Trabzonspor ellen, így a Rapid ott lesz az Európa-liga rájátszásában, miután 3-1-el ejtette ki ellenfelét.

Lang Ádám ugyan a Fehérvár ellen sem játszott, de az Omoniával ott lesz a Konferencia-liga rájátszásában.

Ellenfelek

A Banja Luka 3-1-re legyőzte és 4-3-al kiejtette a Klaksvíkot, így a bosnyák csapat vár a Ferencvárosra az Európa-liga rájátszásában. Az FTC-t kiejtő Midtjyllandra az APOEL ellen 0-0-t játszó Slovan vár a BL-ben.

A Konferencia-ligában a Hapoel Beer Sheva 2-0-ra is vezetett, de 4-2-re kikapott a cseh Mlada Boleslavtól, így a csehek várnak a Paksra.

A PAFC a Fiorentinával találkozik, míg az azeri Zira kiejtette az Osijeket, így a Vidit búcsúztató Omoniával küzd meg a főtábláért.

A korábbi ellenfelek közül a Corvinul 6-1-re kikapott az Astanától, így véget ért a vajdahunyadi menetelés, míg a TNS 0-0-t játszott és kiesett a Petrocubbal szemben az Európa-ligából is.