Döntetlent játszott a PVSK Nagykanizsán

FC NAGYKANIZSA – PVSK 1-1 (0-0)

Női NB II. Nyugati csoport, 12. forduló.

Nagykanizsai Olajbányász Stadion, Nagykanizsa.

PVSK NB II: Rédai Veronika – Ferencz Éva, Rácz Mária Marianna, Szabó Bernadett Mária, Palka Luca Anna, Hegedűs Alíz Anna, Szabó Ágnes Csenge, Kovács Eliza, Kollár Zsanett, Megyesi Renáta, Mánya Fanni Andrea (1), Varga Szonja, Baranyai Brigitta, Németh Tamara, Horváth Réka

A nagyjából hasonló játékerőt képviselő csapatok mérkőzésén csak a második félidő elején született meg az első gól. A PVSK Mánya Fanni góljával szerzett vezetést. Válaszul a a hazaiak ráerősítettek, ám csak a 88. percben sikerült kiegyenlíteniük. A mérkőzés így végül döntetlennel zárult.

Győrki Ákos vezetőedző a mérkőzés után a következőképpen értékelt: „Nem csak gőzös, de VASÚT is ment Kanizsára… Kulcsfontosságú játékosok hiányoztak a mérkőzésről, ezért sokan játszottak új poszton, de lányaink sikeresen vettek a feladatot és az első félidőben 100% -osan sikerült a védekezés. Volt lehetőségünk támadásokat építeni, a befejezések azonban pontatlanok voltak. A második félidőre viszont összekaptuk magunkat és szép játékokat láthattunk. Ez meg is hozta az eredményt és Mánya Fanni első góljával megszerezte a vezetést. Szépen tartottuk előnyünket, de ellenfelünknek utolsó percekben sajnos, sikerült kiegyenlíteni, így 1-1-es eredmény született.