Válogatott támadójával hosszabbított az ETO

A győri klub hivatalos oldalán jelentette be a hírt, miszerint szerződést hosszabbítottak Süle Dórával, a csapat alapemberével. A 24 éves támadó két újabb évre írt alá a győri zöld-fehérekhez.

Kép: Süle Dóra Instagram

Süle Dóra egyébként ízig vérig győri. Itt született, majd itt is kezdett el futballozni. Egy fél éves Bundesliga kaland után hazatérve, még több tapasztalatot gyűjtve csatlakozott az ETO megerősödött női csapatához. Azóta két alkalommal nyert Magyar Kupát a győriekkel, és kétszer játszott velük bajnoki döntőt, de itt csak ezüstérmet szereztek. Ezen kívül pedig többször is legyőzték az eddig egyeduralkodónak számító Ferencváros csapatát is.

Süle Dóra: „Remekül érzem magam az ETO-ban, nagyszerű a hangulat a klubnál, és a csapaton belül is kitűnően megértjük egymást a lányokkal. Győrben kimagasló szakmai munka folyik, sokat fejlődtünk az elmúlt időszakban, és még nagy terveink vannak. Fantasztikus, hogy dupláztunk a Magyar Kupában és kétszer egymás után bejutottunk a bajnoki döntőbe! A jövőben sem változnak a céljaink, finálékat akarunk játszani, e mellett pedig törekvésem még természetesen, hogy a válogatottban is eredményesen szerepeljünk. Most még nyaralunk, pihenünk, de hamarosan megkezdődik a kemény felkészülés.”

Forrás: ETO FC