Elkezdte a felkészülést az új idényre a Sényő-Carnifex FC

Valamivel több mint 1 hónap pihenő után már edzésre jelentkeztek a sényői futballisták. Az NB3 Keleti csoportjában szereplő szabolcsi együttes a legutóbbi szezonban egy felemás szezont produkálva a 8. helyen végzett.

fotó: https://www.facebook.com/senyofc

Először a szakmai stáb tagjai jelentek meg a helyszínen, Imrő László, Fiumei Viktor és Kántor Csaba után már a futballisták is szépen lassan megérkeztek a Sényő-Carnifex FC Sporttelepére. A játékosok között nagyon jó a kapcsolat, hiszen már régebb óta ismerik egymást és sokan nagyon jó barátságot ápolnak egymással. Most is nagyon örültek egymásnak az első edzés előtt.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, futballozó emberek és amerikaifocizó emberek

Lehet, hogy egy kép erről: 8 ember és futballozó emberek

fotók: http://szabolcsfoci.hu

Mint az korábban eldőlt, Bodó Gábor, Toldi András és Fenyőfalvi Dávid távozott a Szabolcs megyei 1. osztályban szereplő Mátészalkára.

Érkezők oldaláról egyelőre egy játékos említhető, aki nem más mint Ur László. A 35 éves belső védő az NB2-es Kazincbarcikáról szerződött Sényőre, miután a borsodi klubnál közös megegyezéssel felbontották a szerződését. A rutinos hátvéd a Nyírsuliban nevelkedett, majd megfordult Tuzséron, Bőcsön, Mezőkövesden, Cigándon, Nyíregyházán és Kaposváron, míg legutóbb 2 évet töltött el Kazincbarcikán. Az előző szezonban szinte végig stabil kezdőnek számított Csábi József csapatában, hiszen 31 alkalommal lépett pályára az NB2-ben és ezeken a találkozókon 1 gólt szerzett.

fotó: http://kbsc.hu

A hírek szerint a héten még várhatóak bejelentések a keretben történő változásokkal kapcsolatban. A fiatalszabály értelmében fiatal játékosok mellett más játékosok is érkezhetnek.

Az NB3 idei kiírásában már 64 csapat szerepel majd 4×16 csapatos csoportokra osztva. A csoportok beosztását és a bajnoki fordulók kisorsolását hamarosan közzéteszi a Magyar Labdarúgó Szövetség.