Női Nemzetek Ligája: Az íreket fogadjuk

Fotó: https://valogatott.mlsz.hu/

Női A-válogatottunk ma este az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadja az ír válogatottat Nemzetek Ligája-összecsapáson.

A Margret Kratz vezette együttes a múlt héten Albániában kezdte meg szereplését a nők számára az első alkalommal kiírt Nemzetek Ligája-sorozatban, csapatunk 1-1-es döntetlent ért el a találkozón.

A sorozat második mérkőzését hazai pályán, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játssza a csapat kedden 19.30-tól.

A keretben történt egy-két változás, az albánok ellen megsérült Németh Diana elhagyta az edzőtábort, helyette Öreg Cintia érkezett a csapathoz. Rajta kívül Turányi Lilla is csatlakozott a kerethez, ő egy korábbi sérülése miatt nem tudott elutazni a válogatottal Albániába, de most már harcra kész állapotban várja a keddi találkozót.

A múlt heti mérkőzést megelőzően több játékos rosszul lett, valószínűleg egy vírusfertőzés okozta a megbetegedéseket, volt, akit a mérkőzés közben volt kénytelen lecserélni Margaret Kratz szövetségi kapitány. A betegséggel küzdők állapota továbbra sem 100%-os, kedden derül ki, hogy kik vállalhatják közülük a játékot.

Az írek jól kezdték a sorozatot, hazai pályán 3-0-ra legyőzték az északír válogatottat.

– Nehéz mérkőzés vár ránk, az ír válogatott nagyon jó csapat, ezt jelzi, hogy az idei világbajnokságon is részt vett. Mindent meg fogunk tenni, hogy megnehezítsük a dolgukat, kemény, de sportszerű mérkőzésre számítok, amelyen szeretnénk jó teljesítményt nyújtani – mondta Fenyvesi Evelin, a válogatott csapatkapitánya.

A mérkőzés 19:30-kor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Forrás: https://valogatott.mlsz.hu/