Elbukta a második félidőt és a meccset is a Puskás Bécsben

A Puskás Akadémia női együttese jó kezdés után maradt végül alul az 1st Vienna csapatával folytatott küzdelemben.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés (nők) 

1st Vienna–Puskás Akadémia FC 4–2 (2–2)

Gól: Szurautszava, Palakovics

Puskás: Dannback – Szemán-Tóth, Kovács A., Palakovics, Harmat, Helmeczi, Nagy L., Grönberg, Nagy N., Tamók, Szurautszava. Csereként pályára lépett: Tuza, Szarvas, Zán-Fábián, Laine, Móri N.

A Puskás Akadémia női NB I-es csapata újabb felkészülési mérkőzést játszott, ezúttal Bécsben, a 1st Vienna ellen. Az első félidőben még kiegyenlítettek voltak az erőviszonyok, és a lányok döntetlen után vonulhattak az öltözőbe, ám a második etapban felülkerekedtek az osztrák vendéglátók, és végül 4–2-re nyertek.

Halászi Kinga vezetőedző a következőképpen értékelt: „Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült két gólt is szereznünk, fizikálisan nagyon jól szolgálta a felkészülést a találkozó. Voltak kimagaslóan jó teljesítmények is, és a második félidőben sikerült játékperceket adnunk a betegségből felépült lányoknak. Ebben az időszakban az eredmény még másodlagos, de azt meg kell jegyeznünk, hogy a szünet után fölénk nőtt az osztrák csapat. Tapasztalatszerzés szempontjából mindenképpen hasznos összecsapást vívtunk, megyünk tovább, szombaton újra meccsünk van”