Egy győzelem-egy vereség, újabb felkészülési mérkőzéseken van túl az Astra női csapata

Az Astra HFC női csapata január közepén kezdte meg felkészülését a tavaszi szezonra. Első edzőmérkőzésüket ferencvárosi fiatalok ellen játszották, melyen 3-1 -es győzelmet arattak. Ezt követte február elején a Budapest Honvéd elleni találkozó, ahol az együttes fölényesen nyert 5-1-re.

Az elmúlt héten a Fehérvér FC otthonában vendégszerepelt az Astra egy nagy iramú találkozón, amelyen Gelb Mónika találatával ismét sikerült felülkerekedniük az ellenfelükön.

Ezen a héten szombaton a DVTK ellen játszották le negyedik felkészülési mérkőzésüket a lányok. A csapat nagy terhelést kapott az elmúlt napokban, és ez meg is látszott a játékon. A nagy iramú mérkőzésen először az Astra szerezte meg a vezetést, Szakonyi Emese a 45. percben talált a hálóba, a második félidőben azonban a DVTK fordított, így Nagy Lilla és Krisztin Sára találatával meg is nyerte a találkozót.

DVTK – Astra HFC-Üllő 2-1 (0-1)

góllövők: Szakonyi Emese, Nagy Lilla, Krisztin Sára

Az Astra még négy felkészülési mérkőzésen gyakorolhat, amelyből kettőt a jövő héten játszanak, március 2-án pedig már az első bajnoki találkozójukra is sor kerül.

Fotó: DVTK